AliExpress login eenvoudig te gebruiken!

aliexpress login

Heb jij problemen met de AliExpress login? In deze blog leg ik het meest voorkomende probleem uit en hoe je dat (eenvoudig) kunt oplossen.

Direct jouw AliExpress login resetten? Klik hier!

Waar het in deze tijd vooral mis gaat is dat het mobiele nummer in Nederland begint met +31 en dat je die landcode niet kunt zien. Daar is een eenvoudige oplossing voor. Om te beginnen ga je naar AliExpressNederland.nl/inloggen en kies je voor de optie om in te loggen via email. Daar vul je het telefoonnummer in als 00316… of 316… een van de opties zal werken en je kunt eenvoudig inloggen.

Gebruik de AliExpress login direct! Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen. Neem dan ook vooral contact met mij op voor alle vragen die je hebt. Natuurlijk wil ik ook duidelijk zijn over wat ik verder doe. Bekijk dan ook mijn werk bij Scientology en hoe ik jou daar help.

Wat maakt AliExpress login lastig?

Het probleem is dat er slechts een paar focus landen zijn voor de Chinese webwinkel. Daar valt Nederland niet onder, daarom moet je ook zelf de landcode invullen via de andere optie. Ik ga jou natuurlijk helpen als het jou niet zelf lukt, maar voor de meeste mensen zou dit geen probleem moeten zijn.

Kijken of jouw AliExpress login lukt? Klik hier!

Belangrijk is dat je echt goed oplet. Dat je altijd het volledige telefoonnummer invult, dus 00316 of 316 om in te loggen. Gewoon beginnen met 06 is niet goed omdat het een lokaal Nederlands nummer is, niet internationaal.

Bekijk de AliExpress login online! Klik hier!

Daar wil ik het wel bij laten. Als je nog vragen hebt, laat dan jouw reacties achter onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Letterlijk iedere vraag is meer dan welkom.

Originally posted 2021-01-17 15:08:39.

Geef een reactie