Adverteren op AliExpress met jouw product?

Adverteren

Wil jij jouw product adverteren en verkopen op AliExpress? Weet dat de opstartkosten behoorlijk hoog zijn. Natuurlijk deel ik tips in deze blog.

Direct adverteren op AliExpress Nederland? Neem contact op!

Mijn doel voor deze blog is adverteren voor iedereen toegankelijk te krijgen. Om die reden zijn er een aantal kosten die ik niet vraag. Zo werk ik altijd op basis van een winstdeling. Dat betekend feitelijk dat er mogelijkheden zijn om jouw product zonder investering aan te bieden. Verder help ik jou ook aan voordelige cursussen om jouw bedrijf snel te laten groeien. De prijs van de cursus is slechts 45 euro inclusief 21% BTW.

Zelf de cursus volgen voordat je gaat adverteren? Klik hier!

Heb jij vragen over de mogelijkheden? Laat het weten! Een reactie onder deze blog helpt jou niet alleen verder. Het helpt ook andere mensen die mogelijk met dezelfde vraag zitten maar deze niet durven stellen.

Meer over adverteren

Er zijn feitelijk 4 manieren om te adverteren. De eerste is standaard, gewoon betalen, jouw advertentie laten zien en daar niets voor terug krijgen. De tweede manier is adverteren en daar minder voor terugkrijgen dan wat je erin stopt. Dan de derde manier en dat is precies terugkrijgen wat je erin stopt. Tot slot de vierde manier is veel meer terugkrijgen dan wat je erin stopt.

Weten hoe wij werken? Klik hier!

De basis van adverteren is eigenlijk heel eenvoudig. De manier waarop wij werken ook. Namelijk hoe meer jij ergens in stopt, hoe meer jij er ook weer uit kan halen. Mijn doel is jou juist veel meer terug te geven dan wat jij erin stopt.

De cursus voor succesvol adverteren volgen? Klik hier!

Met die woorden rond ik deze blog af. Hoewel ik jou wel ook de kans wil geven om een eerlijk en compleet beeld te krijgen van wat jij zoekt. Vertel mij wat jij wilt verkopen en ik neem contact op om het te bespreken.

Originally posted 2019-11-22 14:40:00.

Geef een reactie