3109 AE Schiedam Postbus 7226: AliExpress pakketinformatie

person holding white envelope

Als je een pakketje hebt besteld bij AliExpress, dan ontvang je van hen een trackingnummer. Met dit trackingnummer kun je je pakketje volgen en zien waar het zich bevindt tijdens de verzending. Het kan voorkomen dat je bij het volgen van je pakketje de locatie “3109 AE Schiedam Postbus 7226” tegenkomt. Maar wat betekent dit precies?

“3109 AE Schiedam Postbus 7226” is het adres van het sorteercentrum van PostNL in Schiedam. Dit betekent dat je pakketje hier is aangekomen en wordt verwerkt door PostNL. Het kan zijn dat je pakketje vanuit het buitenland eerst naar dit sorteercentrum wordt gestuurd voordat het verder wordt vervoerd naar de bestemming in Nederland.

Het is belangrijk om te weten dat “3109 AE Schiedam Postbus 7226” geen afleveradres is en dat je je pakketje hier niet kunt ophalen. Je pakketje zal hier slechts tijdelijk verblijven voor verwerking en verdere verzending.

Als je je pakketje volgt en het blijft hangen op “3109 AE Schiedam Postbus 7226” voor een lange tijd, dan kan er sprake zijn van een vertraging. Het is dan verstandig om contact op te nemen met de klantenservice van AliExpress om te kijken wat er aan de hand is en hoe het probleem kan worden opgelost.

Conclusie

“3109 AE Schiedam Postbus 7226” is het sorteercentrum van PostNL in Schiedam en betekent dat je pakketje hier is aangekomen en wordt verwerkt voor verdere verzending. Het is belangrijk om te weten dat dit geen afleveradres is en dat je hier je pakketje niet kunt ophalen. Als je pakketje hier lang blijft hangen, kan er sprake zijn van vertraging en is het verstandig om contact op te nemen met de klantenservice van AliExpress.

Originally posted 2023-03-24 07:53:26.

Geef een reactie