3109 AE Schiedam Postbus 7226: AliExpress pakketinformatie

aerial view of cargo ship

Als je regelmatig online winkelt, is de kans groot dat je ook wel eens bij AliExpress hebt besteld. Als je een bestelling plaatst bij AliExpress, is het belangrijk om te weten waar je je pakket kunt laten bezorgen en wat je moet doen als er problemen zijn met je bestelling.

Als je in Nederland woont, kan het zijn dat je op de website van AliExpress de postbus 7226 in Schiedam hebt gezien. Dit is echter geen retouradres voor AliExpress-pakketten. Het is belangrijk om te weten dat het adres op de website van AliExpress alleen bedoeld is voor de bezorging van pakketten.

Als je problemen hebt met je bestelling, zoals een verkeerd product of een beschadigd pakket, moet je contact opnemen met de klantenservice van AliExpress. Dit kan via live chat, e-mail of telefoon. De klantenservice zal je helpen bij het oplossen van het probleem en kan je ook adviseren over het retourneren van het product.

Als je een product wilt retourneren naar AliExpress, is het belangrijk om het juiste adres te gebruiken. Het retouradres kan per verkoper verschillen, dus het is belangrijk om de instructies van de verkoper te volgen. Het is niet mogelijk om producten te retourneren naar de postbus 7226 in Schiedam.

In conclusie, de postbus 7226 in Schiedam is geen retouradres voor AliExpress-pakketten. Het is alleen bedoeld voor de bezorging van pakketten. Als je problemen hebt met je bestelling, neem dan contact op met de klantenservice van AliExpress via live chat, e-mail of telefoon. Het retouradres kan per verkoper verschillen, dus volg altijd de instructies van de verkoper om het product op de juiste manier te retourneren.

Originally posted 2023-03-23 07:50:38.

Één gedachte over “3109 AE Schiedam Postbus 7226: AliExpress pakketinformatie

  1. Els Wiegmans Beantwoorden

    Gister mail aan U gestuurd , i v m het voor de 3de keer verkeerd bezorgd (binnen gesmeten) pakje .
    Ik had de goede postcode op het pakje geschreven , waarom is hier niet naar gekeken ?
    Het pakje is geadresseerd : John Verheul Overeind 8 3998 JA Schalkwijk .
    Ik woon op Hondstraat 8 5334 JM Velddriel .
    Ik ben niet van plan , dit pakje weer af te leveren bij de Readshop in Kerkdriel .
    U kunt het vandaag bij mij op laten halen , zo niet verdwijnt het in de vuilnisbak .
    Els Wiegmans

Geef een reactie