Wat is corona? Gewoon de standaard griep?

wat is corona

Ik ga antwoord geven op de vraag. Wat is corona? Volgens alle betrouwbare bronnen die ik heb kunnen vinden is het echt niets meer dan de gewone griep.

Maak jij je zorgen? Bestel gewoon online! Klik hier!

Als ik dan ga kijken naar wat is corona, dan zie ik bijvoorbeeld dat er minder mensen zijn die overlijden aan het virus dan aan de griep. Veder is dit een zeer normaal moment in het jaar dat mensen ziek worden. Mensen die vaccinaties krijgen hebben daarbij ook een grotere kans om ziek te worden. Het vervelende is wel dat de media er een groot probleem van maakt. In China is dat nog veel erger dan hier.

Weten wat is Corona? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen. Maak jij je zorgen, zet jouw televisie dan gewoon een volledige dag uit. Bekijk de video over de waarheid over hoe de media omgaat met jou. Wil jij mij persoonlijk vragen stellen? Neem gewoon contact op.

Dus wat is Corona?

Het is gewoon de griep! Niets meer, niets minder. Mogelijk een sterke variant, maar gezond kunnen we allemaal zijn. Eet goed, drink goed en zorg dat jij van medicatie weg blijft. Zorg dat jij op de hoogte bent. Weet wat is corona, weet hoe de media werkt.

Het ware verhaal achter de media weten? Klik hier!

Dus waarom gebeurt dit? Daar zal ik ook antwoord op geven. Er komt weer een enorme financiƫle crisis aan. Die crisis zal niet te vergelijken zijn met iets wat we ooit mee hebben gemaakt. Dus wat is corona? Een manier om de schuld van de crisis naar deze crisis te schuiven.

Bekijk het ware verhaal! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2020-03-01 06:59:38.

Geef een reactie