Versnellingspookknop voor de auto

Oké ik beken, ik ben iemand die helemaal wild wordt van een versnellingspookknop voor de auto. Als je je auto koopt zit er standaard zo’n saai model op. Ik vind dat zo jammer, zo traditioneel. Als je op internet kijkt dan zal het je wellicht verbazen hoeveel soorten er te krijgen zijn. Echt er zijn zoveel gave knoppen te koop dat het jammer is om simpel de saaie knop er op te laten zitten.

Versnellingspookknop voor de auto met led verlichting

Hoe gaaf is als jij jouw auto jouw stempel kan geven. Iets wat echt bij jou past en de auto jouw eigen maakt. Denk dan eens aan het vervangen van de versnellingspookknop voor de auto. Wat dacht je van een versnellingspookknop met led verlichting waarbij je nog een kleur kan kiezen ook. Of een doodskop waar de ogen in het donker licht geven. Je hebt  ze ook wat meer traditioneler maar dan wel in gave kleuren.

Op AliExpress heb ik wel een paar hele extreme gezien. Eén in de form van een pistool. Ook één waar een creepy hand om de knop zit. Of een versnellingspookknop waar een insect in staat afgebeeld en nog oplicht in het donker ook. Voor iedereen is er wel één te vinden die je aanspreekt.

Mocht je hoes om de pook beschadigd zijn, en versleten. Dan kun je dit ook vinden. Er zijn ook hier veel verschillende soorten, kleuren en maten te vinden. Ik kan je wel aanraden om de versnellingspookknop voor de auto en de hoes in één bestelling te plaatsen. Dan heb je het meteen helemaal voor elkaar. Zelf heb ik dat een keer niet gedaan en dan doet de hoes afbreuk aan de gave knop die ik erop had gezet.

De juiste auto

Zoals gezegd er is veel keuze in een versnellingspookknop voor de auto. Dit betekent ook dat je goed moet opletten welke je moet hebben. Bij sommige knoppen staat aangegeven dat deze universeel zijn. Dat zou betekenen dat ze op elke type auto passen.

Bij andere staat specifiek aangegeven voor welke type auto de pook geschikt is. Het is namelijk ook zo jammer dat je een gave versnellingspookknop voor de auto hebt uitgezocht en nu blijkt deze bij aankomst niet te passen op jouw model auto.

Verder staat bij sommige aangegeven dat het gratis verzending is. Dus je betaald alleen de prijs die je ziet en er komen geen extra verzendkosten erbij. Let ook hier weer op, dat geldt niet voor elke versnellingspookknop voor de auto.

Ik wens je veel plezier met het vinden van de versnellingspookknop voor de auto die het beste bij jouw stijl past.

 

Originally posted 2018-09-17 10:00:23.

Geef een reactie