Pakket verzenden kan veel goedkoper!

pakket verzenden

Wist jij dat een pakket verzenden goedkoper kan dan via PostNL en de ‘standaard’ procedures? In deze blog leg ik uit hoe je dat kunt doen.

Direct een pakket verzenden? Klik hier!

Laat mij direct duidelijk zijn, ik krijg niet betaalt door de bedrijven die ik hier promoot op deze pagina. Als ik wel betaalt krijg zijn het nog altijd bedrijven waar ik achter sta en ook gebruik van maak. Je kunt via DHL nu eenmaal veel goedkoper dingen opsturen dan via PostNL. Zelfs de prijs van alleen een postzegel nadert in een hoog tempo de euro! Dat is voor 1 poststuk van maximaal 20 gram!

Ga jouw pakket verzenden! Klik hier!

Is er iets wat jij op wilt sturen en heb je daar vragen over, laat het mij dan ook gewoon weten. Je mag altijd contact met mij opnemen. Ik help jou altijd verder als ik die mogelijkheid heb.

Meer over een pakket verzenden

Naast mijn werk voor deze website werk ik ook voor een grote, bekende kerk. Dat is Scientology. Ook daar worden regelmatig dingen vandaan gestuurd. Alles wat verstuurd wordt kost geld en kan dan ook beter goedkoper gedaan worden. Hoe meer je daarover weet, hoe beter jij ook keuzes kunt maken.

Jouw pakket verzenden? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen. Dat doe ik onder andere door jou alleen maar de beste diensten te laten gebruiken. Ook voor een pakket verzenden kan je beter gebruikmaken van iets anders dan de standaard PostNL. In ieder geval voor het geld.

Kijk wat ikzelf gebruik! Klik hier!

Alle vragen zijn dan natuurlijk nog gewoon welkom. Je kunt ook een bericht achterlaten onder deze blog. Hoe meer je wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Alle vragen zijn natuurlijk van harte welkom onder deze blog.

Originally posted 2020-11-01 07:02:13.

Geef een reactie