Mensenrechten gelden ook in China!

mensenrechten

Omdat ik vaak vragen krijg over de kwaliteit en dienstverlening wil ik in deze blog iets schrijven over mensenrechten. Daarover gaat deze blog.

Weten hoe het zit met mensenrechten? Klik hier!

Mijn doel is duidelijkheid te geven. Weet jij dat een zeer belangrijk deel van mensenrechten is om mensen te geven wat ze nodig hebben? Dat is onder andere onderdak, eten, drinken en eventueel ook medicatie. Helaas hebben we dat in Nederland zelfs niet volledig begrepen. Zelfs in Nederland geven we vaak liever geld dan iets wat mensen echt nodig hebben. Sterker nog, er wordt erg weinig gedaan om iemand van een uitkering (met toeslagen en extra’s) naar een vaste baan te krijgen.

Leer hoe mensenrechten beter kunnen! Klik hier!

Voordat ik verder ga wil ik jou ook even vertellen dat het van groot belang is dat jij precies weet welke mogelijkheden jij hebt. Vragen mogen altijd onder deze blog en natuurlijk ook door gewoon contact op te nemen.

Meer over mensenrechten

Het is echt niet moeilijk, jij hebt als mens recht op wat jij nodig hebt. Wat jij niet nodig hebt valt daarbij dus ook niet onder mensenrechten. In China gelden dezelfde regels, helaas worden deze overal ter wereld overtreden, ook in Nederland!

Wil jij iets doen aan jouw situatie? Klik hier!

Belangrijk om rekening mee te houden is dat het niet alleen anders kan, het moet ook echt anders. Als wij mensen blijven geven wat ze niet nodig hebben en mensen kopen dingen als iPhones en sigaretten in plaats van wat echt nodig is gaat het mis. Mensenrechten zijn er om de mensheid beter te maken, niets anders!

Bekijk de mensenrechten zoals ze er nu zijn! Klik hier!

Voor alle duidelijkheid wil ik jou de kans geven om een eerlijk en compleet beeld te krijgen. Laat jouw vragen dan ook vooral achter onder deze blog.

Originally posted 2020-01-27 09:43:55.

Geef een reactie