Heb ik jou goed geholpen? Koop een kop koffie!

Heb ik jou goed geholpen?

Heb ik jou goed geholpen? Dan wil ik jou graag de kans geven om iets terug te doen. Jij mag mij trakteren op een kop koffie, virtueel of in het echt!

Heb ik jou goed geholpen? Klik hier!

De kop koffie is een spreekwoordelijk iets. Ik drink namelijk veel liever thee en help jou natuurlijk hoe dan ook graag. Ik biedt deze mogelijkheid aan omdat ik jou graag de kans wil geven om iets terug te doen voor AliExpress Nederland. Als ik jou goed heb geholpen mag jij mij daar natuurlijk voor bedanken. Dat kan onder andere op deze manier.

Heb ik jou goed geholpen? Klik hier!

In het volgende deel van deze blog deel ik de informatie over wat ik daadwerkelijk met het koffie geld ga doen. Het zal je wellicht niet verbazen dat ik daar geen koffie van ga kopen. Mijn doel is een betere wereld te creƫren, waar wij nog lang van kunnen genieten.

Wat gebeurt er met het koffie geld?

Het koffie geld gaat in werkelijkheid naar een goed doel. Een doel wat ervoor zorgt dat mensenrechten worden nageleefd. Een doel wat ervoor zorgt dat kinderen overal ter wereld goed en eerlijk onderwijs krijgen. Vooral een doel wat ervoor zorgt dat iedereen veilig kan leven. Het geld is dus niet voor mij, maar voor het grotere doel.

Heb ik jou goed geholpen? Help anderen!

Laat ik daar wel meteen duidelijk in zijn. Ik ben blij om jou te helpen. Echter, wanneer jij iets terug wilt doen help jij mij door een doel te steunen wat mij dicht aan het hart ligt. Ik steun met jouw donatie de IAS.

Meer weten over de IAS en hoe jouw donatie daadwerkelijk helpt? Klik hier!

Na het storten van jouw donatie neem ik contact met jou op. Indien gewenst kan jouw naam ook op deze website worden geplaatst. Heb jij vragen? Neem contact op!

Liever persoonlijk een kop koffie geven?

Ben jij meer van een kop koffie in persoon? Van maandag tot en met vrijdag ben ik van 10:00 tot 18:00 aanwezig bij de Scientology Kerk in Amsterdam. Daar kan jij gratis parkeren en kunnen wij met elkaar praten.

Het adres is Wibautstraat 112.

2 gedachten over “Heb ik jou goed geholpen? Koop een kop koffie!

  1. Frieda frijling Beantwoorden

    Ik heb een blouse gekocht in een xxl en krijg een ding waar ik met geen mogelijkheid in kom, ik heb normaal in in NL maten M of L. Ik ben boos en weet niet hoe ik het retour kan zenden.waarom houden jullie daar geen rekening mee, had me erg op die blouse verheugd.

Geef een reactie