Geld weg ?

heb via aliexpress een biometric vingerafdruk lezer ..ordernummer 507872753457570 bij de Security Tech Store ..gekocht voor een windows 10 pc ..besteld op 22 januari en keurig ontvangen op 2 februari ..bij het willen installeren op de pc , moest je een cd met software installeren ..dat ging dus niet daar de cd beschadigt is ..ook werd de reader niet herkend door de pc ..kreeg melding via de usb ..heb dus direct contact opgenomen met de verkoper ..over de problemen ..of ze misschien een nieuw cd konden zenden ..dat kon niet ..hadden ze ook niet …toen was het chinees nieuwjaar ..dat duurde 2 weken …na die 2 weken … vroeg om een download link ..na een hoop gezeur ..eindelijk de link ontvangen ..leuk ..maar bijna niet te openen ..en eindelijk geopend ..alles in chinees ..dat ging het niet worden ..weer contact gezocht …kreeg ik te horen ” fix on local ” ..wat moet ik daar nu mee ? op de vraag hoe dan ..als antwoord ..no idea ..schiet lekker op zo ..dus dan maar fotos gezonden met de meldingen op de pc ..en ik wil mijn geld terug ..dat kon niet ? op de vraag waarom niet ..geen duidelijk antwoord ..ik heb 37.62 euro betaald en ik vroeg om 35 euro terug ..tegen bod was heel misschien 5 dollar terug ..die zijn echt niet wijs ..nu heb ik een zogenaamd dispute geopend via aliexpress ..maar dat schijnt na 15 dagen van ontvangst niet meer te kunnen ? ik dacht 60 dagen ? heb nu vandaag gechat via aliexpress ..en afwachten nu maar ..

snap het niet waarom zo moeilijk .ze geven 1 jaar garantie op de reader ..hij is kapot ..maar krijg niet mijn geld terug ..lekker bedrijf .

Originally posted 2019-03-19 11:04:12.

3 gedachten over “Geld weg ?

  1. Fred van den Driessche Beantwoorden

    Ik heb op 23 november een plotter en warmtepers besteld en betaald, 511 euro weg, want ik heb nog steeds niets binnen en naar mijn geld kan ik ook fluiten.

  2. R. Bakker Beantwoorden

    Hi, Zo dat is helemaal een boel geld ! Welk bedrijf ,, hetzelfde ? Heb je nog een dispute ingediend ?

  3. RB Beantwoorden

    Even een vervolg op mijn klacht ….Het is nu zelfs zover dat ik geblokkeerd ben door de verkoper ..ik kan dus geen berichten meer zenden …Ze leveren een defect product ..en je klaagt daar over ..dus dan blokken ze je gewoon !!! Sorry maar wat een tuig ..En aan AliExpress heb je ook niets ..je kan nergens een klacht indienen !…ja via een robot kan je een formulier invullen ..maar daar heb je niets aan .

Geef een reactie