Factuur van AliExpress nodig?

Factuur van AliExpress

Heb jij een factuur van AliExpress nodig? Dan is het goed om deze blog even compleet door te lezen. Hoe meer je weet, hoe beter!

Direct een factuur van AliExpress aanvragen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om jou duidelijkheid te geven. Met name over waarom je dit absoluut niet nodig hebt. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Het is belangrijk om je te realiseren dat je geen BTW betaalt over AliExpress producten. Daarom heb je absoluut helemaal niets aan een document wat enkel jouw aankoop bewijst. Je kunt een bewijs van aankoop gewoon uitprinten van de AliExpress website,

Bekijk de factuur van AliExpress! Klik hier!

Vragen blijven natuurlijk welkom. Neem daarom contact met mij op als je nog iets wilt weten. Bekijk ook hoe ik jou help om slimmere keuzes te maken in het leven door naar Scientology TV te kijken. Ik ben hier om jou vooruit te helpen!

Waarom een factuur van AliExpress?

Dit is een vraag die ik altijd stel aan ondernemers die vragen naar dit document. Omdat je geen BTW betaald kan je die ook niet terug krijgen. Wanneer je via het postbedrijf wel BTW en inklaringskosten moet betalen heb je van hen uit een bewijs nodig.

Kijken naar een oplossing? Klik hier!

Waar ik uiteindelijk mee wil helpen is mensen slimmer maken. Daarom werk ik ook bij Scientology. Dat is een organisatie waar we ons specialiseren in het bekwamer maken van de (toch al) bekwame mensen. Ik hoop hiermee duidelijkheid te hebben kunnen geven over waarom een factuur van AliExpress gewoon niet nodig is.

Bekijk alles over de factuur van AliExpress! Klik hier!

Alle vragen die je hebt zijn absoluut van harte welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen.

Originally posted 2021-03-22 13:15:00.

Geef een reactie