Dropshipping bij AliExpress, hoe werkt dat?

Dropshipping

Ik krijg steeds vaker vragen over dropshipping en hoe dat werkt. Vandaag kwam ik eindelijk een verkoper tegen die deze vorm van verkoop aanbiedt.

Direct de dropshipping producten van deze verkoper zien? Klik hier!

Er zijn positieve kanten en minder positieve kanten van deze manier van verkopen. Het positieve is natuurlijk dat jij geen omkijken hebt naar het distributieproces. Dat is een enorm voordeel. Verder heb jij ook niet te maken met de gigantisch hoge kosten die PostNL en Nederlandse verzendbedrijven in rekening brengen. Een enorme kostenbesparing. Het enige waar jij wel op moet letten zijn de retouren. Daar blijf jij ook bij dropshopping verantwoordelijk voor. In het tweede deel van deze blog deel ik een alternatief.

Bekijken wat jij nog meer via dropshipping kunt aanbieden? Klik hier!

Wil jij meer weten en heb jij liever een persoonlijk gesprek? Naast ondernemer werk ik ook fulltime bij de Scientology kerk in Amsterdam. Dat heeft mij geholpen om de omzet van deze site te laten groeien van een paar honderd naar een paar duizend euro per maand. Ik nodig jou graag uit om daar een keer met mij te komen praten over jouw ondernemerschap. Neem gewoon even contact met mij op.

Alternatief voor dropshipping

Als jij deze site bekijkt zie jij dat wij hier niets verkopen. Het enige wat wij doen is doorverwijzen naar AliExpress. Dat is precies ook de truc. Als jij je aanmeld voor het partnerprogramma kan jij gewoon een commissie krijgen voor ieder product wat via jou wordt verkocht. AliExpress regelt de rest, dus ook de communicatie met jouw klanten.

Meer weten over het partnerprogramma als alternatief voor dropshipping? Klik hier!

Het leuke is, jij kunt ook een combinatie doen. Dus een winkelmand maken op jouw website en dan toch nog doorverwijzen naar de website van AliExpress. Het doel van het werk wat ik doe is jou beter te maken. Twijfel jij nog wat jij precies wilt doen en bereiken? Geen probleem! Ik ben hier om jou te helpen! Maak daar gebruik van.

Alles over dropshipping weten? Neem contact op!

Heb jij dan nog andere vragen en opmerkingen? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Ik help jou heel graag verder.

Originally posted 2019-03-22 07:05:28.

Geef een reactie