Corona, is dat nu echt zo’n ernstig virus?

Corona

Nee! Het corona virus is feitelijk een vorm van verkoudheid. De media dikt het echt flink aan. Feitelijk maken ze AliExpress kopers ook gewoon bang.

Gewoon zonder corona risico bestellen? Klik hier!

Waar het in deze blog om gaat is dat jij een eerlijk beeld krijgt van de media. Ik heb natuurlijk ook een video wat uitleg geeft over waarom de media zich zo gedraagt. De eenvoudige samenvatting is dat de media kijkers moet trekken en ook lezers van kranten en tijdschriften. Daarom ook nu de angst voor het corona virus. Het stelt heel erg weinig voor, maar is weer nodig om mensen bang te houden.

Bekijk hoe de media ons bang maakt voor corona! Klik hier!

Mijn grootste doel voor deze specifieke blog is dat jij ook gewoon jouw vragen kunt stellen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen om een eerlijk beeld te krijgen vanuit de media. Neem gerust ook contact met mij op.

Meer over het corona virus

Nu is het zo dat het virus enkel een risico is voor de allerzwakste mensen. Zwak wordt je onder andere door je zwak te voelen. Het kijken van nieuws is daar een heel eenvoudig voorbeeld voor. Het corona virus is echt niet zo gevaarlijk als wat jij mogelijk hoort of leest.

Bekijk de waarheid over de media! Klik hier!

Helaas blijft het zo dat er heel erg veel over te zeggen is. Er kan natuurlijk veel verteld worden over eerdere grote virussen. Denk aan BSE en Sars bijvoorbeeld uit de voorafgaande jaren. Het corona virus zal binnen enkele maanden ook wel weer overwaaien. Het stelt simpelweg niet zoveel voor.

Meer weten over de media en corona? Klik hier!

Mijn grootste doel blijft jou eerlijkheid te geven. Ik wil dat jij gaat begrijpen hoe de overheid en de media met ons omgaat.

Originally posted 2020-02-01 22:09:53.

Geef een reactie