Christelijkwinkelen is geen eerlijke webwinkel!

Christelijkwinkelen

Als Scientoloog verbaast het mij enorm dat de website Christelijkwinkelen geen eerlijke winkel is. Mogelijk zit hier ook een niet gelovig persoon achter.

Op zoek naar een alternatief voor Christelijkwinkelen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is complete eerlijkheid te krijgen voor deze wereld. Helaas zijn er sites als Christelijkwinkelen die gewoon AliExpress producten verkopen voor een (veel) hogere prijs. Jij kunt dezelfde producten dus ook gewoon kopen door direct bij AliExpress te kopen. Zonder problemen koop jij daar exact hetzelfde en weet jij ook precies hoeveel de winstmarge is voor een website zoals deze. Laat het mij ook weten wanneer jij iets gekocht hebt bij deze winkel.

Bekijk het alternatief voor Christelijkwinkelen! Klik hier!

Nu is het natuurlijk zo dat ik altijd op zoek ben naar betere websites. Er zijn altijd manieren om eerlijk te kopen en helaas ook manieren om veel te veel geld uit te geven. Neem contact op als jij iets tegen komt.

Waarom doet Christelijkwinkelen dit?

Helaas willen veel mensen veel geld verdienen in deze tijd. Deze crisis heeft voor veel mensen zoveel opgeleverd omdat dit soort winkels uit de grond zijn gestampt. Koop nooit bij Christelijkwinkelen, maar kijk gewoon op de AliExpress website.

Direct betrouwbaar kopen? Klik hier!

Goed, dus jij weet nu dat jij dezelfde producten bij AliExpress kunt kopen. Jij weet dat Christelijkwinkelen geen eerlijke winkel is. Binnen Scientology praten we over ethiek. Dit is geen ethische winkel. Mijn advies zou hoe dan ook zijn om niet te kopen. Ik help jou natuurlijk wel graag als jij de producten van de winkel bij AliExpress wilt vinden.

Bekijk waar jij kunt kopen! Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog wilt weten nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2020-05-23 23:40:38.

Geef een reactie