SEO tips van AliExpress Nederland helpen naar groei!

SEO tips

In deze blogs deel ik de SEO tips die ik gebruik om deze blog dag in dag uit te laten groeien. De basis is gewoon te schrijven wat lezers willen lezen.

Weten hoe ik mijn website verder laat groeien? Klik hier!

Wat ik heel belangrijk vind is dat jij niet alleen gaat schrijven met als doel om geld te verdienen. Mijn doel is dat jij gaat schrijven om mensen te helpen. De SEO tips zijn dus op basis van hulp. Geef veel aan jouw potentiële klant en geef een duidelijke mogelijkheid om jou te betalen. Ik herinner mij nog goed dat ik voor groepen presentaties gaf en daar continu tips gaf over manieren om een website te laten groeien.

Bekijk de groeimogelijkheden via SEO tips! Klik hier!

Verdere vragen, reacties en opmerkingen zijn meer dan welkom onder deze blog. Iedere vraag die jij stelt helpt mij verder om jou aan antwoorden te helpen. Neem gerust contact op als je mij persoonlijk wilt spreken.

Welke SEO tips gebruik ik zelf?

Alle SEO tips deel ik graag. Wanneer jij de blogs leest over de conditie van macht waar ik nu in verkeer kan jij stap voor stap een vergelijkbare site als deze opzetten.

Alle tips voor zakelijke groei? Klik hier!

Om te beginnen gebruik ik al jaren WordPress als content management systeem. Daar schrijf ik nu dagelijks minimaal 8 blogs op die automatisch gedurende de dag worden ingepland. Hoe meer blogs, hoe meer bezoekers. De basis van de SEO tips is te blijven schrijven.

Bekijk alle SEO tips en groei mee! Klik hier!

Ik wil jou ook graag spreken en ontmoeten. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van alle mogelijkheden. Wat voor mij heel belangrijk is, jij moet weten wat jij wilt bereiken en wat jouw klanten precies willen. Mijn doel is jou te helpen en te blijven helpen. Daarom schrijf ik ook met regelmaat over een gratis persoonlijkheidstest.

Originally posted 2019-11-20 12:57:00.

Eigen product verkopen via AliExpress!

eigen product

Wil jij een eigen product verkopen via AliExpress? Dan moet jij mij beslist deze blog doorlezen tot het einde. Ik help jou verder om succesvol te worden.

Meer weten over het verkopen van een eigen product? Klik hier!

Als jij echt serieus bent over verkoop, dan is het essentieel dat jij eerst zelf kunt verkopen. Als jij met mij contact opneemt help ik jou daar natuurlijk ook verder mee. Ik help jou eerst om stappen te zetten naar slimmer ondernemerschap. De beste eerste stap is een persoonlijkheidstest te maken. Zo kan ik jou helpen om het beste advies te krijgen om te groeien als ondernemer.

Bekijk alles over het eigen product verkopen! Klik hier!

Voor alles wat jij wilt weten kan jij natuurlijk gewoon een bericht achterlaten onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten over deze manier van werken, hoe beter ik jou kan helpen. Voel je ook vrij om gewoon contact op te nemen.

Alles over het verkopen van een eigen product

Dan wil ik jou heel graag de mogelijkheid aanbieden om jouw product op deze site aan te bieden. De commissie die ik bereken voor een verkoop is 10%. Het complete afreken traject moet daarbij geautomatiseerd zijn. Wil jij dat ik jou help om een complete website op te bouwen om jouw eigen product te laten zien aan duizenden mensen? Neem ook dan even contact met mij op.

Direct de persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou helpen om jouw eigen product te verkopen op welke manier dan ook. Gaat het om iets compleet nieuw? Dan moeten we kijken naar de haalbaarheid. Ik ben nu ruim 15 jaar ondernemer en wil jou daarom ook helpen om het maximale te bereiken!

Bekijk alles voor het verkopen van een eigen product! Klik hier!

Voor alle andere vragen nodig ik jou van harte uit om een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2019-11-15 20:52:47.

Extra omzet door uitverkoop bij AliExpress!

extra omzet

Wanneer jij de extra omzet wilt maken binnen jouw bedrijf, volg het voorbeeld van AliExpress. Start een uitverkoop en verdien veel geld!

Meer over extra omzet weten? Klik hier!

Om jou een compleet beeld te geven heb ik stap voor stap uitleg gegeven over hoe ik deze website heb opgebouwd. Houd er rekening mee dat ik nu op een koud station midden in Utrecht zit om deze blog te schrijven. Ik verdien goed geld, maar moet er ook flink voor werken. Gemiddeld werk ik 15 uur per week naast mijn fulltime werk bij de Scientology Kerk in Amsterdam. Weten wat die twee met elkaar te maken hebben? Kom een keer langs!

Gewoon zelf iets kopen voor extra omzet? Klik hier!

Heb jij vragen, reacties en opmerkingen? Laat die dan gewoon achter onder de blog! Wil jij met mij persoonlijk spreken? Maak een persoonlijkheidstest en kom langs in Amsterdam. Als jij start op een cursus spreek ik jou daarna graag even.

Meer over extra omzet

Er moet wel even wat duidelijkheid komen. Extra omzet betekend niet automatisch meer winst. Voor iedere euro die binnenkomt bestaat de kans dat jij kosten maakt. Hoe meer kosten, hoe lager de uiteindelijke winst. Daarom is een financieel plan ook van essentieel belang.

Alles weten over een financieel plan? Klik hier!

Om jou dan echt goed te helpen ga ik jou enkele Scientology cursussen aanraden. Ik wil dat jij eerst de gratis persoonlijkheidstest maakt en daarna in gesprek gaat in Amsterdam. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. De extra omzet komt vanzelf wanneer jij goed in het leven staat. Het is die volgorde, niet andersom.

Bekijk alles over jouw planning! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen, reacties of andere opmerkingen? Laat gewoon een berichte achter onder de blog. Iedere vraag is welkom en helpt mij weer om jou een beter, vollediger en duidelijker beeld te geven.

Originally posted 2019-11-12 08:36:32.

Ondernemer worden? AliExpress Nederland helpt!

ondernemer

Voor wie ondernemer wilt worden is AliExpress echt een perfecte plek om te kijken. Voor wie het nog niet weet, ik werk ook bij Scientology Amsterdam.

Direct ondernemer worden? Klik hier!

Voor een nieuwe ondernemer is het goed om een persoonlijkheidstest te maken. Kan jij dingen wel daadwerkelijk starten, veranderen en ook afronden of stoppen. Ik heb de laatste weken enkele mensen op bezoek gehad en wil dat de komende tijd nog veel meer doen. Jij kunt gewoon een afspraak maken na het invullen van de persoonlijkheidstest. Natuurlijk kan jij mij ook persoonlijk spreken zodat jij ook direct met mij kunt praten.

Wordt zelf ondernemer! Klik hier!

Natuurlijk mag jij ook hier alvast vragen stellen. Laat gewoon een bericht achter onder de blog. Hoe meer jij wilt vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. In het tweede deel van deze blog leg ik uit waarom ik Scientology benoem in deze blog.

Wat heeft Scientology met een ondernemer te maken?

Ik heb jaren met weinig succes websites gehad. Soms verdiende ik redelijk, vaak verdiende ik niets. Inmiddels heb ik de technologie om daadwerkelijk succesvol ondernemer te kunnen zijn. Dagelijks bekijk ik de statistieken en zorg ik dat mijn website en inkomsten alleen maar laat groeien.

Zelf de persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Voor alles wat jij wilt weten kan jij natuurlijk deze blog lezen. Daar staat veel informatie. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jij je ook realiseert dat er altijd dingen zijn die jij niet weet. Zelfs de beste opleidingen helpen jou niet altijd om succesvol ondernemer te worden. Dus wil jij ondernemer worden? Maak de persoonlijkheidstest!

Kijk naar de persoonlijkheidstest! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen om succesvoller te worden als ondernemer. Wat ik wil bereiken is dat jij gewoon echt succes gaat hebben. Er is meer dan genoeg om over te schrijven. Maar jouw echte ervaring komt wanneer jij jouw eerste cursus volgt.

Originally posted 2019-11-05 07:22:29.

Gratis webhosting voor AliExpress Nederland?

gratis webhosting

Met de enorme groei aan het aantal bezoekers kan ik nu met recht zeggen dat wij de gratis webhosting absoluut kunnen aanbevelen!

Meer weten over de gratis webhosting? Klik hier!

Voor alle vragen over deze dienst kan ik jou ook helpen. Ik ben geen aandeelhouder in het bedrijf Hostinger en weet daarom ook hoeveel ik uit de gratis webhosting kan halen. Het is overigens wel zo dat jij nu 1 dollar per maand betaald als een bijdrage in de administratiekosten. Hiermee heb jij dus feitelijk bijna gratis webhosting. Het is hoe dan ook altijd met onbeperkt opslag, dus jij kunt altijd zoveel online zetten als wat jij wil.

Ontdek alles over de gratis webhosting! Klik hier!

Wil jij weten hoe ik deze technologie gebruik om mijn bedrijf extreem snel te laten groeien? Laat het mij weten! Jij kunt een reactie achterlaten onder deze blog en jij kunt natuurlijk ook gewoon contact met mij opnemen.

Meer over de gratis webhosting

Ondanks de prijs van 12 dollar per jaar (ongeveer 10 euro) kan ik jou wel echt aan een kosteloos product helpen. Laat een reactie achter onder deze blog en laat mij weten waarom jij het product zonder kosten zou moeten hebben. Natuurlijk ontdek jij ook veel meer omdat jij met een klant werkt als je eerst met mij communiceert.

Direct aanvragen? Klik hier!

Ik weet dat er ook vragen zijn over de kwaliteit. Als ik zeg dat mijn bezoekers sinds de overstap naar Hostinger met 300% zijn gegroeid in nog geen jaar tijd, zegt dat genoeg? Zo niet, vraag gerust naar de toegang tot mijn statistieken. Gratis webhosting is iets waar iedereen een start mee kan maken.

Meer weten? Klik hier!

Alles wat jij verder wilt weten kan jij ontdekken door een vraag te stellen. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou kan helpen. Waar het mij uiteindelijk om gaat is dat jij de beste antwoorden krijgt op al jouw vragen.

Originally posted 2019-10-29 08:51:50.

Dropship naar een extra inkomen!

Dropship

Stel je eens voor, jij koopt voor 10 euro een product en verkoopt het voor 100 euro. Vervolgens dropship jij het en hoef jij het niet eens aan te raken!

Wat is een dropship? Klik hier!

Natuurlijk kan ik jou ondersteunen naar de beste stappen om een dropship idee van de grond te krijgen. Daarmee werk ik samen met enkele partners. Om te beginnen kan jij een winkel op laten zetten. Dat is zeker niet goedkoop en garandeert ook geen succes. Uiteindelijk zal jij het immers toch zelf moeten doen. Heb jij een idee voor een product? Kijk dan even op de AliExpress website of het verkocht wordt.

Maak jouw dropship account aan! Klik hier!

Mijn doel voor al dit soort blogs is jou een beeld te geven van de mogelijkheden. Binnenkort start ik zelf ook een online winkel naast deze website. Mijn doel is jou op die manier een beeld te geven van alle producten, diensten en mogelijkheden.

Meer over de dropship mogelijkheden

Als ik ga kijken naar wat er allemaal mogelijk is zie jij ook echt manieren om goed te verdienen. Er zijn producten die voor nog veel meer dan 10 keer meer verkocht kunnen worden. Zolang jij bij legale, eerlijke en ethische producten blijft kan ik jou ook zonder problemen helpen.

Wist jij dat wij zelfs een cursus hebben voor succes? Klik hier!

Mijn doel voor deze dropship blog is dat jij weer wat jij kunt bereiken. Start iets naast jouw huidige baan, werk of vakgebied. Dan kan ik er voor zorgen dat jij iets extra’s kunt opbouwen naast jouw huidige inkomstenbron. Zo hoef jij niet meer afhankelijk te zijn van een werkgever of van een overheid.

Bekijk alles over het dropship kanaal! Klik hier!

Wist jij dat het 2500 euro kost als ik jouw dropship website maak? Wist jij ook dat jij voor 45 euro een cursus kunt doen om de website enorm te laten groeien? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Originally posted 2019-10-28 18:44:19.

Persoonlijke groei voor zakelijk succes!

persoonlijke groei

Zoek jij naar iets voor persoonlijke groei? Dan moet je deze blog lezen. In deze blog leg ik de stappen uit die ik heb gezet om jou op de site te krijgen!

Meer over de persoonlijke groei weten? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou op weg te helpen naar de stappen die jij kunt zetten om echt verder te komen. Ik nodig jou uit om een gratis persoonlijkheidstest te maken waarmee jij ook kunt zien of het werk wat jij nu doet wel echt bij jou past. Hoe meer jij daarover wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Maak de test voor persoonlijke groei direct! Klik hier!

Persoonlijk werk ik bijna continu. Overdag bij Scientology Amsterdam, in het weekend en ‘s avonds aan deze website. Het hoogste doel is jou te helpen om zonder afhankelijkheid van overheid en andere criminele organisaties te kunnen leven.

Meer over de persoonlijke groei

Dan ga ik nu vertellen wat er gebeurde toen ik voor het eerst binnenstapte bij Scientology in Amsterdam. Om te beginnen viel het mij op hoe open de organisatie is. Ik had al wat documentaires gezien, dat werd daar totaal niet bevestigd. Inmiddels is mijn bedrijf ruimschoots gegroeid en heb ik daar zelfs minder tijd voor nodig. Dat is persoonlijke groei!

Direct de test maken? Klik hier!

Het belangrijkste doel is dat we allemaal gaan zien dat wat de overheid doet niet goed is voor de mensheid. Ik kan daar heel extreem in gaan en zeggen dat uitkeringen vanuit de overheid volledig moeten worden afgeschaft. Iedereen kan een bijdragen leveren aan de maatschappij. Wanneer jij de test voor persoonlijke groei maakt weet jij ook wat jij kunt doen!

Maak de test online! Klik hier!

Voor de complete duidelijkheid, zowel de test als de analyse zijn helemaal gratis. Jij kunt er dus echt alleen maar beter van worden.

Originally posted 2019-10-28 06:59:27.

Training is essentieel in ieder vakgebied!

training

De meest belangrijke manier om als ondernemer verder te komen is training. Daarom zit ik hier dagelijks in de boeken en studiemateriaal!

Zelf de beste zakelijke training volgen? Klik hier!

Natuurlijk is het zo dat jij uiteindelijk het werk moet doen. Ik studeer minimaal 12,5 uur per week en ben nu continu bezig om meer te weten te komen over het draaiende houden van een bedrijf. Als het mij met deze training lukt kan jij het absoluut ook. Ik ben dagelijks beschikbaar om daar meer over te vertellen. Deze afspraken zijn voor ondernemers, niet voor AliExpress vragen of klachten. Ben jij ondernemer en wil jij groeien? Maak dan eerst de gratis persoonlijkheidstest.

Bekijk de beste zakelijke training die ik tot nu toe heb gevolgd! Klik hier!

Heb jij vragen over de relatie tussen mijn werk voor AliExpress Nederland en de groeimogelijkheden die via Scientology worden aangeboden? Laat gerust een reactie achter onder deze blog.

Meer over de training

Om meteen ook even wat leugens uit de wereld te helpen, Scientology is geen geloof. De kennis die jij opdoet tijdens de training is direct toepasbaar in de echte wereld. Er zit zeker een spiritueel tintje aan bij sommige cursussen, maar in grote lijnen is het heel erg down to earth.

Direct aanmelden voor een training? Klik hier!

Mijn doel is iedereen in Nederland in ieder geval uit de krankzinnigheid te krijgen. Dat wil zetten, daadwerkelijk iets laten leren om het ook toe te passen bijvoorbeeld. De meest gemaakte fout bij iedere soort training is voorbij gaan aan misbegrepen woorden. Ook over studie kan Scientology iedereen verder helpen.

Aanmelden en direct leren? Klik hier!

Zijn er dan nog vragen die jij hebt, laat een reactie achter onder de blog. Hoe meer jij vraagt en hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2019-10-27 15:08:41.

Geld verdienen met blogs? Dat is wat ik doe!

Geld verdienen met blogs

Deze pagina gaat over geld verdienen met blogs. Dat heeft alles te maken met de intentie en de groei. We hebben vorige week weer een beste week behaald.

Direct geld verdienen met blogs? Klik hier!

Alles wat jij wilt leren over dit onderwerp kan ik jou over vertellen. Ik heb een complete uitleg staan, zodat jij precies de stappen kunt volgen die ik ooit heb gezet. Ik ben inmiddels 12 jaar ondernemer, maar het is pas sinds ik deze website heb dat ik er echt weet hoe ik dit systeem kan gebruiken om mijn bankrekening goed op te vullen. Natuurlijk sta ik ook open voor alle vragen.

Lees over het geld verdienen met blogs! Klik hier!

Is er iets wat jij wilt weten over dit onderwerp en graag zou willen vragen? Doe dat onder deze blog. Op die manier kan ik de vraag niet alleen voor jou beantwoorden, maar ook voor andere kopers.

Meer over geld verdienen met blogs

Natuurlijk is er heel veel te vertellen. Om te beginnen is het zo dat jij moet schrijven over iets wat jij leuk vind. Hoe dichterbij jouw passie de berichten die jij schrijft zijn, hoe groter de kans dat het jou ook naar een positief resultaat zal brengen.

Alles bekijken over de mogelijkheden? Klik hier!

Verder is het zo dat jij voor geld verdienen met blogs ook een product moet hebben wat jij kunt verkopen. Voor dat product heb ik voor AliExpress gekozen. Er zijn genoeg andere bedrijven en producten die jij kunt verkopen. Natuurlijk kan jij ook dropshipping overwegen.

Kijk wat voor jou handig is! Klik hier!

Heb jij vragen over dit onderwerp? Laat dan vooral een reactie achter onder deze blog. Mijn doel is en blijft jou een compleet beeld te geven van alles wat je wilt kopen. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2019-10-27 09:06:13.

Geld verdienen met AliExpress

Geld verdienen met AliExpress

Wil jij geld verdienen met AliExpress, lees deze blog dan helemaal door. Wil jij de exacte stappen weten die ik heb gezet? Lees dan over de power conditie.

Direct geld verdienen met AliExpress? Klik hier!

Dagelijks schrijf ik momenteel 7 blogs over de producten die worden verkocht. Daarnaast schrijf ik ook nog 1 blog zoals deze. Hoe meer blogs, hoe meer mensen de website ook bezoeken. Op dit moment zijn dat er zo’n 2500 per dag, mijn verwachting is dat er de komende maanden flink meer mensen bij gaan komen. Dat wil zeggen, ik zal het jaar afsluiten met zo’n 3500 bezoekers per dag.

Lees over geld verdienen met AliExpress! Klik hier!

Vragen over dit onderwerp zijn natuurlijk meer dan welkom. Hoe meer jij leest, hoe beter ik jou ook kan helpen. Laat gewoon vragen achter onder deze blog, zodat jij een compleet beeld krijgt van wat jij wilt kopen.

Meer over geld verdienen met AliExpress

Een vraag die ik vaak binnenkrijg is hoeveel er bij mij binnen komt. Daar kan ik antwoord op geven, maar ik weet niet of dat echt relevant is. Ik ben al ruim 10 jaar online ondernemer en heb de eerste jaren echt bijna niet verdient. Verder heb ik ook fouten gemaakt met de belasting, waardoor ik ook veel geld kwijt ben geraakt.

Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier!

Uiteindelijk is het mijn doel om Nederland onafhankelijk te krijgen. Los van de staat, zonder uitkeringen, toeslagen, UWV of wat dan ook. Meer daarover lees je op mijn website, AlexandervanDijl.nl. Ik vertel jou heel graag alles over geld verdienen met AliExpress en andere mogelijkheden. Uiteindelijk moet jij wel echt iets doen wat jij leuk vind.

Bekijk alle mogelijkheden online! Klik hier!

Natuurlijk help ik jou ook verder met vragen die je hier kunt stellen. Laat dus vooral een reactie achter onder de blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2019-10-26 10:20:59.

Groeien doe je door statistieken te gebruiken!

Groeien

Wil jij groeien met jouw bedrijf? Ben jij ZZP-er en ben jij klaar voor het grote geld? Of wil jij gewoon leren hoe jij statistieken kunt gebruiken?

Direct leren hoe jij kunt groeien? Klik hier!

De dag dat ik begon om statistieken te gebruiken is mijn bedrijf alleen maar gaan groeien. Zijn er slechte dagen? Ja! Maar de algemene trend is absoluut opwaarts. Deze week behaal ik zelfs mijn beste week tot nu toe, waardoor ik met nog meer tevredenheid kan zeggen dat deze website een succes is geworden. Wil jij dat ook? Neem even contact met mij op. Mijn doel is jou volledig te helpen in alles wat ik doe.

Leer hoe jij kunt groeien! Klik hier!

Vragen over waarom ik veel schrijf over Scientology? Wat mijn geheimen zijn? Hoe ik zo ontzettend snel vooruit ben gegaan in relatief korte tijd? Alles heeft met elkaar te maken. Daarom schrijf ik ook dit soort blogs.

Hoe ga ik verder groeien?

Mijn financiële planning groeit ook met de dag. Om te beginnen help ik mensen die geholpen willen worden. Soms zijn er mensen die bang zijn omdat ze de media hebben gehoord over Scientology. Er zijn ook mensen die liever willen groeien vanuit het onderwijs systeem. Het grote verschil is dat mijn bedrijf met ongeveer 1000% is gegroeid.

Alles weten over groeien? Klik hier!

Wat voor mij ook heel belangrijk is, mensen helpen om uit geldproblemen te komen. Dat is wat AliExpress Nederland voor mij heeft gedaan. Het was de enige reden om de site op te zetten. En in eerste instantie dacht ik, als ik deze site laat groeien, dan kan ik mensen gaan helpen.

Weten hoe ik mensen help? Klik hier!

Nu is het zo dat ik niet iedereen kan helpen om te groeien. Ik kan alleen mensen helpen die geholpen willen worden. Precies om die reden laat ik jou ook een keus maken. Wil jij geholpen worden of liever niet?

Originally posted 2019-10-25 06:42:52.

ZZPer worden? Kijk eens naar hoe ik dat heb gedaan!

ZZPer worden

Als eigenaar van AliExpress Nederland heb ik een keus gemaakt. Toen ik dacht, is ZZPer worden een goed idee kwam ik tot een duidelijke conclusie.

Wil jij ook ZZPer worden? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen. Daarom verwijs ik ook graag door naar de gratis persoonlijkheidstest die het mogelijk maakt om te weten of het wel handig is om stappen te zetten. Kan jij een traject starten, veranderen en afronden? Is jouw antwoord op een van die 3 onderwerpen: “Nee” of “Nog niet”, dan kan ik jou van harte aanraden om te test te maken voordat jij de stap zet.

Kijk of ZZPer worden voor jou handig is! Klik hier!

Voordat je dan een reactie plaatst onder de blog met: “Maar het is Scientology, daar ga ik niet aan meedoen!” bekijk deze video. Dat vertelt een verhaal over de media en hoe dat mensen vaak op een dwaalspoor zet.

Meer over ZZPer worden

Wanneer jij wilt leren hoe jij een bedrijf kunt laten groeien wil ik jou heel graag helpen. Voor mij is ZZPer worden een eerste stap. Het probleem wat veel mensen ervaren is dat het een nieuwe manier is om tijd te ruilen voor geld.

Contact hebben over dit onderwerp? Klik hier!

Als jij het idee hebt dat ZZPer worden en blijven een goed idee is, dan wil ik jou hoe dan ook heel graag spreken. Uiteindelijk draait alles namelijk om groei. Als zelfstandige zonder personeel creëer jij een plafond van het aantal uren vermenigvuldigd met het uurtarief. Dat is naar mijn mening zeer onverstandig.

Maak de persoonlijkheidstest en kom meer te weten! Klik hier!

Vragen, reacties en opmerkingen zijn absoluut meer dan welkom. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het maakt mij niet uit wat jij wilt vragen, ik help jou hoe dan ook graag verder.

Originally posted 2019-10-24 08:42:48.

Zakelijke deals van AliExpress Nederland!

Zakelijke deals

Ik schrijf al jaren over zakelijke deals. Ooit was dat energie, wat regelrechte oplichting is. Nu schrijf ik over mogelijkheden om bij AliExpress te kopen.

Direct de zakelijke deals bestellen? Klik hier!

Laat ik eerst even wat uitleg geven over wat AliExpress Nederland is. Wij zijn een weblog met informatie over producten en mogelijkheden van AliExpress. Natuurlijk help ik ook mensen met problemen, maar in de basis is er niets anders dan een marketing organisatie. Daarom promoot ik ook de allerbeste website host, Hostinger. Daar wordt zelfs een mogelijkheid geboden om 100% gratis een website online te zetten. Alles wat jij wilt weten is gewoon beschikbaar.

Wat zijn de zakelijke deals? Neem contact op!

Wat heel belangrijk is, ik wil dat jij je realiseert dat de criminele organisatie die nog bekend staat als de rijksoverheid geld steelt. Het wordt gedaan onder de noemer van BTW en inklaringskosten. Kopen van mens tot mens gaat helaas steeds meer via het systeem.

Meer over de zakelijke deals

Waar dit heen gaat? Ik vertel jou dat zakelijke deals over het algemeen niet zo goed zijn. Je kunt letterlijk beter een product kopen. Wanneer jij meerdere dingen koopt voor een bedrag hoger dan 22 euro betaal jij mogelijk de extra kosten.

Vragen over dit onderwerp? Klik hier!

Om jou te helpen om de beste zakelijke deals te krijgen ben jij natuurlijk van harte welkom om een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij mij vraagt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is jou altijd op de beste manier op de hoogte te houden.

Bekijk alles over de zakelijke deals! Klik hier!

Hoe meer jij wilt vragen en hoe meer jij wilt weten nodig ik jou van harte uit om berichten te plaatsen onder de blog. Meer reacties zorgen voor betere communicatie. Er zijn heel veel leuke manieren om de beste aanbiedingen te vinden. Alles wat jij wilt weten kan je gewoon vragen.

Originally posted 2019-10-23 07:06:07.

Goedkoopste webhosting nu via onze partner te koop!

Goedkoopste webhost

Ben jij op zoek naar de goedkoopste webhosting? Kijk dan eens op de website van onze partner. De website heet Hostinger.

Meer weten over de goedkoopste webhosting? Klik hier!

Voor alles wat jij wilt weten over dit onderwerp nodig ik jou graag uit om de website van Hostinger te bezoeken. Natuurlijk kan jij ook deze site bekijken om te zien hoe snel en betrouwbaar de website is. Niet alleen dat, jij krijgt jouw website bij Hostinger helemaal gratis! Dat betekend dat het starten van een nieuwe website nu letterlijk helemaal niets hoeft te kosten! Alles wat jij daarover wilt weten staat ook op de website.

Lees alles over de goedkoopste webhosting! Klik hier!

Heb jij meer vragen, laat het weten door een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Stel jouw vragen vooral onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan helpen.

Meer over de goedkoopste webhosting

Als ik dan even kijk naar mijn persoonlijke ervaring zie ik alleen maar verbeteringen. Alle punten die verbeterd moesten worden zijn ook verbeterd. Daar komt bij dat de goedkoopste webhosting ook de optimalisatie van mijn website doet. Zo komen er dagelijks ruimschoots meer bezoekers langs.

Direct de gratis website aanvragen? Klik hier!

Is er iets wat jij dan nog wilt weten, laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Natuurlijk mag je ook altijd met mij contact opnemen, zodat ik jou via die weg optimaal verder kunt helpen. Mijn doel voor deze goedkoopste webhosting is jou te helpen om snel een website hebben.

Bekijk alle informatie online! Klik hier!

Alles wat jij dan nog wilt weten kan het best door een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer reacties, hoe beter ik jou kan helpen. Ik beantwoord vragen zodat jij hulp kunt krijgen.

Originally posted 2019-10-20 11:52:12.

Tikkie gebruiken om AliExpress Nederland te betalen!

Tikkie

AliExpress Nederland experimenteert met Tikkie om betalingen te accepteren. Eerder dit jaar lanceerde deze website al telefonische ondersteuning.

Direct telefonische ondersteuning aanvragen via Tikkie? Klik hier!

Laat mij in ieder geval een ding heel erg duidelijk maken. Wie wil bellen met AliExpress Nederland moet daarvoor betalen. Wij zijn een marketing organisatie, geen daadwerkelijke klantenservice voor AliExpress. Natuurlijk help ik jou wel om antwoorden te krijgen en om de juiste informatie te vinden. Het huidige tarief voor telefonisch advies is 150 euro per kwartier. De reden is eenvoudig. Met een blog als deze kan ik duizenden mensen helpen. Telefonisch werk ik echt 1 op 1, wat mij veel meer tijd kost.

Toch Tikkie gebruiken en betalen? Klik hier!

Mogelijk is de telefonische bereikbaarheid van AliExpress Nederland de duurste manier om een organisatie te bereiken. Wel kan jij helemaal gratis contact opnemen via WhatsApp, chat en email. Mijn uiteindelijke doel is mensen te leren slimmer met geld om te gaan.

Meer over ons gebruik van Tikkie

Waarom wij Tikkie dan daadwerkelijk gebruiken? Het is de goedkoopste manier om snel iDEAL betalingen te kunnen accepteren. Hoewel wij niet verwachten dat iemand gaat betalen voor deze service is dat ook precies het doel. Alles via de efficiënte kanalen laten lopen.

Direct contact opnemen? Klik hier!

Wat ik erg belangrijk vind is dat jij nooit iets koopt wat jij niet perse wilt hebben. Naast mijn werk voor AliExpress Nederland werk ik ook als budgettrainer. Mocht iemand overigens toch de 150 euro betalen via Tikkie zal ik daar natuurlijk mijn boek bij cadeau geven, waarin ook een stuk staat over nutteloze uitgaven.

Meer weten over telefonisch contact betalen via Tikkie? Klik hier!

Voor verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2019-10-19 17:02:28.

Verbetering van AliExpress Nederland!

verbetering

Wie wilt weten hoe wij bij AliExpress Nederland verbetering doorvoeren leest deze blog. Alles draait bij ons om statistieken voor iedere divisie.

Direct weten hoe wij verbetering toepassen? Klik hier!

In deze blog geef ik uitleg over de nieuwe sub statistieken die ik volg om het bedrijf nog veel sneller te laten groeien. Uiteindelijk is groei de enige manier om verbetering te meten. Er komen ook de nodig omgekeerde statistieken voor. Dat zijn juist de gegevens waarbij het beter is als de cijfers omlaag gaan. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het aantal afmeldingen van nieuws en informatie via WhatsApp.

Direct verbetering toepassen bij jouw bedrijf? Klik hier!

Wanneer jij vragen hebt over dit onderwerp nodig ik jou graag uit om jouw vragen te stellen onder deze blog. Mijn grootste doel is jou een compleet beeld te geven. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook de uitleg kan geven.

Welke statistieken helpen met verbetering

Laat ik dan even kijken naar de sub-statistieken. Dat zijn namelijk de volgende, welke zullen uitbreiden naarmate de organisatie groeit:

 • Sub statistieken van divisie 1:
 • Sub statistieken van divisie 2:
  • Aantal marketing boodschappen verstuurd via WhatsApp.
  • Aantal verkochten eigen producten.
  • Aantal bezoekers naar de website.
 • Sub statistieken van divisie 3:
  • Aantal openstaande facturen.
  • Achterstand in betalingen facturen.
  • Totaalsaldo reserves bankrekening.
 • Sub statistieken van divisie 4:
  • Aantal blogs geschreven.
  • Aantal WhatsApp berichten beantwoord.
  • Aantal emails beantwoord.
 • Sub statistieken van divisie 5:
  • Totaal omzet gedeeld door het aantal personeelsleden.
  • Geld betaald voor premium diensten.
 • Sub statistieken van divisie 6:
  • Nog nader te bepalen.

Weten hoe statistieken werken? Klik hier!

Heb jij dan nog vragen of opmerkingen? Laat gerust een bericht achter onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2019-10-18 22:50:30.

Gratis online cursus voor zakelijk succes!

Gratis online cursus

Voor wie een gratis online cursus zoekt voor zakelijk succes is AliExpress Nederland er ook! Ik schrijf daarover omdat het mij ook heel erg heeft geholpen.

Direct aanmelden voor de gratis online cursus? Klik hier!

Of jij nu wilt werken aan communicatie, zakelijk succes of persoonlijke groei, alles is mogelijk! Ik heb zelf al bijna alle lessen gevolgd en heb daarmee een betere relatie en meer succes in overige aspecten van het leven. Wanneer jij dan gaat kijken naar de snelheid van de groei is dat allemaal in een tijdsbestek geweest van nog geen 12 maanden. Scientology helpt mij enorm, daarom schrijf ik er ook dagelijks over.

Meldt je direct aan voor de gratis online cursus! Klik hier!

Wil jij advies voor de beste volgorde? Laat dan gewoon een reactie achter onder deze blog. Mijn doel is jou te helpen, dat is dan ook wat ik doe. Je bent ook dagelijks welkom om langs te komen aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam, waar mijn collega’s jou ook helpen met een gratis persoonlijkheidstest.

Meer over de gratis online cursus

Het bijzondere aan deze gratis online cursus is dat jij deze ook in onze exclusieve cursuszaal kunt volgen. Dan zit er zelfs nog meer informatie in, zodat jij nog veel beter en sneller kunt groeien. Dat is niet helemaal gratis, jij betaalt dan 45 euro per cursus aan kosten. Dat is inclusief BTW en cursusmateriaal.

Meer weten over dit onderwerp? Klik hier!

Wil jij dan nog iets weten over de mogelijkheden, zodat jij echt heel snel verder kunt groeien? Maak een afspraak en kom langs! Bel met het telefoonnummer 020 320 2230 of stuur gewoon een email naar [email protected]. Jij wordt dan snel geholpen.

Kom alles te weten en meld je aan! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen over wat ik doe en waarom ik over dit onderwerp schrijf? Laat een reactie achter onder de blog.

Originally posted 2019-10-18 12:49:48.

Persoonlijkheidstest nu GRATIS beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Mogelijk had jij al gelezen over de persoonlijkheidstest. Wist jij dat deze bij veel bedrijven ruim 500 euro kost? Wij hebben een gratis bron gevonden!

Direct de persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Wanneer jij wilt weten wie jij bent als persoon? Maak de persoonlijkheidstest. Het leukste is dat ik, de oprichter van AliExpress Nederland, werk bij de organisatie die deze test aanbied. Het is echt helemaal gratis. De analyse die jij daarna aangeboden krijgt is ook nog eens gratis. Jij krijgt zelfs de oplossingen voor eventuele problemen die worden gevonden. Het grootste doel is jou gewoon verder te helpen. Scientology helpt bekwame mensen bekwamer te worden.

Maak de persoonlijkheidstest online! Klik hier!

Heb jij vragen over wat er precies gebeurt met de test? Meer weten over Scientology? Laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Wil jij het ware verhaal van Scientology weten? Klik hier! Mijn doel is jou hoe dan ook zo goed mogelijk verder te helpen.

Meer over de persoonlijkheidstest

Wat de persoonlijkheidstest met AliExpress Nederland te maken heeft? Ongeveer alles! Dankzij de test heb ik cursussen kunnen volgen, waarmee ik deze website heb laten groeien. De kans is groot dat jij deze website hebt gevonden omdat ik die test heb gemaakt. Inmiddels komen er bijna 2000 mensen per dag langs!

Meer weten over mij? Klik hier!

Mijn doel is altijd al geweest om mensen te helpen. Dat doe ik bijvoorbeeld ook als budgettrainer, waar ik mensen help om slimmer met geld om te gaan. Mijn droom is een einde te maken aan de overheid. Eindelijk echt een eerlijke wereld te creëren. De persoonlijkheidstest helpt jou daar ook bij.

Alles weten over de persoonlijkheidstest? Klik hier!

Wanneer jij dan nog vragen hebt nodig ik jou graag uit om die achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2019-10-17 07:24:57.

Gratis hosting is nu verkrijgbaar bij AliExpress!

gratis hosting

Ben jij op zoek naar gratis hosting voor jouw website? Wij maken gebruik van een provider die dat in de basis aanbied. Natuurlijk kan je ook betalen!

Direct gratis hosting aanvragen? Klik hier!

Deze blog gaat over advies rondom producten die geen geld kosten. Waarom zou jij daarvoor gaan? De basis is dat jij de producten hier zonder kosten krijgt. Dat is een heel leuk systeem, zonder dat jij hoeft te betalen. Het grote voordeel is dat jij zo een prima systeem kunt testen. Heb jij dan behoefte aan meer opslagruimte? Dan is de procedure om te upgraden naar een betaald lidmaatschap heel erg eenvoudig.

Bekijk de gratis hosting en bestel! Klik hier!

Heb jij dan vragen, reacties of opmerkingen? Laat het gewoon weten. Ik gebruik deze service nu sinds ongeveer een jaar en heb deze website alleen maar zien groeien. Ik verwacht deze week of mogelijk volgende week voor het eerst meer dan 2000 bezoekers op 1 dag te verwelkomen.

Meer over de gratis hosting

Laat ik dan wel even eerlijk zijn, als AliExpress Nederland betaal ik voor de website. Dat is overigens niet eens goedkoop. Met 2000 bezoekers per dag verdien ik dat geld natuurlijk ook heel snel terug. De website wordt alleen maar sneller dankzij de hulp die ik krijg van deze gratis hosting.

Direct jouw website aanvragen? Klik hier!

Misschien nog wel het beste is de combinatie tussen de gratis hosting en wat ik hier doe. Wist jij dat ik toegang heb tot honderden cursussen die jou allemaal kunnen helpen om te groeien als persoon of als ondernemer? Dat is precies waar ik jou mee wil helpen!

Vraag jouw website nu aan! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen die jij aan mij wilt stellen? Neem gewoon contact op. Mijn doel is jou een compleet beeld te geven van alle mogelijkheden.

Originally posted 2019-10-16 07:22:28.

Goedkope webhosting via onze partner

Goedkope webhosting

Ben jij op zoek naar goedkope webhosting? Dan is het goed om eens te kijken naar de mogelijkheden om deze via ons aan te schaffen.

Direct jouw goedkope webhosting kopen? Klik hier!

Natuurlijk vertel ik graag wat onze partner Hostinger voor ons gedaan heeft. Om te beginnen helpt de specialist om het aantal bezoekers te verdubbelen. Verder draait de website steeds sneller. Dat wil zeggen, waar een pagina eerder in ongeveer 3 seconde laadde gebeurt dat nu binnen 1,5 seconden. Deze snelheidsverbetering is zo goed dat Google ons ook meer waardeert. Verder deel ik natuurlijk ook de mogelijkheden om vragen te stellen.

Bekijk alles over de goedkope webhosting! Klik hier!

Voor alle verdere vragen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Natuurlijk kan jij ook contact met mij opnemen zodat ik jouw vraag direct kan stellen.

Meer over de goedkope webhosting

Er zijn veel vragen. Vooral waarom deze goedkope webhosting soms duurder is den vergelijkbare diensten. Het grootste verschil is dat de budget providers ook budget leveren wat service betreft. Zo is de snelheid bij ons een stuk sneller. In ons geval is de snelheid al 2 keer sneller geworden.

Meer informatie? Klik hier!

Het leuke van deze goedkope webhosting is dat jij echt het pakket kunt kopen wat jij wil. Alle diensten die in een basis pakket zouden moeten zitten krijg jij natuurlijk ook gewoon. Geen verborgen kosten, zoals bijvoorbeeld het aanpassen van de DNS of het koppelen van een extra domeinnaam. Het is ook helemaal aan jou om een naam te registeren via Hostinger of via een ander bedrijf.

Bekijk alles over de goedkope webhosting! Klik hier!

Verder nog andere vragen, laat gerust een bericht achter onder deze blog. Mijn grootste doel is jou een compleet beeld te geven van alles wat jij wilt kopen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2019-10-14 12:47:50.