AliExpress partner: Getting to 1500 euros per month!

AliExpress PartnerThere are great ways to make 1500 euros or more as an AliExpress partner. This blog describes exactly what YOU need to do in order to get there!

The first, and most important stap, you NEED a website. You cannot join the AliExpress partner program without one. I would suggest WordPress, if you need help, just contact me and I will help you get started. You can also click here to sign up.

On your wordpress website, be sure to install the SEO by Yoast plugin. As soon as that is done, start generating content by following the steps below:

 1. Choose a keyword (1 to 3 words) that clearly describes what your blog is about.
 2. Write content around your keyword and ensure you enter your keyword in the Yoast plugin.
 3. Ensure that all the lights under “Focus keyphrase” are green. Make any changes if they are not.
 4. Promote! Use Facebook, Twitter, Instagram or whatever other social media you know!
 5. Use Google Analytics to monitor the traffic on the website.

Write at least 2 blogs per day to start with. The number of blogs may decrease when the website is going.

Making money in the AliExpress partner program

When you have at least 20 blog posts, you can carry on reading and follow the steps below:

 1. Head to VanDijl.ga/partner and sign up for the partner program. Make sure to tell them the URL of your new website, so that AliExpress can check the content and accept you into the program.
 2. Enter lines of tekst between the paragraphs of your current content inviting people to “click here” and go to the AliExpress website using your AliExpress partner link.
 3. Carry on creating fantastic content and be sure to keep promoting. It will take a few months to see your first sale, as soon as you have, change your attitude to blogging!

Improve the money made as an AliExpress partner?

So now that you are making some money, look at the products sold. I now sell over 100 products per day and use the following steps to create new blog content:

 1. Find a product that makes me at least $1.
 2. Copy the link and use the “Ad Center” to change the normal link into an affiliate link.
 3. Use your affiliate link to create “Click here” links to your blog content.

If you have any questions, please let me know. I am always happy to help!

Originally posted 2018-11-17 07:31:22.

WhatsApp voor klantenservice: De voordelen en de kosten

Toen ik WhatsApp ging implementeeren voor de verbeterde bereikbaarheid en klantenservice van AliExpress Nederland had ik nog geen idee wat er zou gebeuren.

Nu, 6 maanden later, ruim 1500 chatgesprekken te hebben verwerkt samen met duizenden telefoontjes die netjes worden doorverbonden naar de telefonische klantenservice, ik geef vandaag een kijkje in de spreekwoordelijke keuken.

Om deze dienst te professionaliseren en verder uit te bereiden heb ik contact gehad met een aantal leveranciers van de teamsoftware leveranciers voor WhatsApp. Denk hierbij aan Obi4wan, Watermellon en ook Facebook zelf (inmiddels eigenaar van WhatsApp). De prijzen lopen behoorlijk uiteen, daarom leg ik hier uit hoe ik het heb opgelost voor een eenmalig bedrag veel lager dan de kosten van een maandlicentie van Obi4wan en al helemaal flink voordeliger dan Watermelon.

De oplossing voor WhatsApp voor klantenservice

Om te beginnen heb ik heel veel in huis gehouden. Dat betekend dus dat mijn WhatsApp systeem compleet draait aan mijn eigen internetverbinding. Voor WhatsApp gebruik ik een Chromebox computer, waarop ik WhatsApp for Business heb geinstalleerd. Dat is inmiddels een standaard mogelijkheid nu dat Android Apps ook op de Chromebox kunnen draaien.

Op dit moment handel ik de berichten nog alleen af via WhatsApp web op mijn laptop onderweg. Uiteindelijk zal dit gaan lopen via een team oplossing die Facebook (kostenloos) aanbied. Dat scheelt maandelijks letterlijk tussen de 250 euro (voor een licentie bij Obi4wan) en 1500 euro (voor Watermellon). Tevens geeft de gratis functies van Facebook een vergelijkbare functionaliteit.

Voor het doorschakelen van het 06-nummer heb ik een abonnement bij Simpel waar ik 5 euro per maand (inclusief BTW) voor betaal. Dit is inclusief onbeperkt bellen en dus ook doorverbinden. Ook zit daar 250mb data bij.  Een abonnement zonder data verkoopt Simpel niet. Als onnodig extraatje zit er ook 500 SMS berichten.

De komende tijd zal ik ook mijn kennis over de vaste telefoonlijn en de telefooncentrale delen. Wil jij meer weten over hoe AliExpress Nederland doet wat het doet? Voel je ook vrij om contact op te nemen.

Gewoon iets bestellen? Dat kan altijd via VanDijl.ga/ali, met die link help jij mij ook om deze site en de achterliggende systemen te blijven financieren.

Originally posted 2018-11-13 19:46:19.

Gesponsorde blog plaatsen op AliExpress Nederland

gesponsorde blog

Met een groeiende vraag naar het plaatsen van een gesponsorde blog schrijf ik daar ook maar even over. Ik heb er nu namelijk een vaste prijs voor.

Direct een gesponsorde blog plaatsen? Klik hier!

Het doel is jou duidelijkheid te bieden en een mogelijkheid te geven om zelf ook beter gevonden te worden via Google en andere zoekmachines. Het voordeel van dit soort advertenties is:

 • De advertentie blijft online staan (minimaal 2 jaar).
 • Na goedkeuring zal Google de advertentie binnen 2 dagen opnemen.
 • Alle links zijn gewone: ‘dofollow’ links.
 • Geen kosten per verkoop, enkel een eenmalig bedrag per bericht.

De prijs voor een gesponsorde blog is 250 euro. Dat is inclusief BTW. Reclamebureau’s ontvangen een commissie van 70 euro (inclusief BTW) voor iedere verkochte gesponsorde blog.

Praten over de mogelijkheden? Klik hier!

Met deze manier van adverteren hoop ik ook een tweede ding te bereiken. Mijn verwachting is dat ik op meer ideeën kom om deze website nog verder te laten groeien. Met de groei liften jouw teksten natuurlijk ook mee.

Waarom een gesponsorde blog

Mijn vorige website heeft ruim 10 jaar gedraaid. Hoewel ik er na zo’n 7 jaar wel redelijk klaar mee was ben ik door blijven gaan. Dat wil ik hier ook. Alleen wil ik hier meer gaan kijken naar de mogelijkheden om te groeien.

Praat over de mogelijkheden! Klik hier!

Werk jij voor een reclamebureau en wil jij onze deal aanbieden aan jouw klanten? Jij krijgt van ons een login zodat je ook zelf de teksten kunt plaatsen. Het enige wat ik vraag is dat je na plaatsing van een gesponsorde blog de betaling (met inhouding van de commissie) overmaakt naar onze bankrekening.

Meer weten over de gesponsorde blog? Klik hier!

Het doel blijft jou te helpen. Alle vragen zijn dan ook absoluut meer dan welkom. Ik wil jou helpen door altijd de informatie te verstrekken. Is er iets wat jij wilt weten, of wil jij adverteren op een van mijn kleinere websites? Laat het weten door een reactie achter te laten onder deze blog. Download ook mijn boek om te zien hoe ik te werk ga.

Originally posted 2020-12-21 01:52:24.

Website goedkoop maken kan eenvoudig!

website goedkoop

Om een website goedkoop in elkaar te zetten moet je een paar dingen weten. Wat is bijvoorbeeld het doel? Wat wil jij nu echt bereiken met de site?

Snel een website goedkoop maken? Klik hier!

De instructies staan in mijn boek. In mijn boek omschrijf ik onder andere hoe je kunt bepalen wat het doel is van jouw pagina. Wil jij een pagina waar jij mensen naartoe krijgt? Of wil jij een pagina waar je aan verdient? Mogelijk beide? Mijn doel is altijd zoveel mogelijk mensen te helpen. Hoe meer mensen ik kan helpen, hoe beter ik alles voor jou kan blijven doen.

Maak een website goedkoop! Klik hier!

Natuurlijk zijn er manieren om geld te verdienen. Daarom studeer ik ook continu de sales trainingen. Wil jij als ondernemer meer verdienen? Dan help ik jou daar natuurlijk ook bij! Ik maak jouw online pagina zelfs helemaal gratis! Wel vraag ik 10% van de omzet!

Waarom een website goedkoop opzetten?

Goed, als jij veel geld uit gaat geven zonder doel ga je niets verdienen. Heb jij geen ervaring met mensen naar de pagina te krijgen, dan ga je daar ook echt niets aan verdienen. Wil jij succesvol worden als ondernemer? Maak jouw website goedkoop en leer hoe jij vanaf die pagina kunt verkopen!

Meer weten over hoe ik jou kan helpen? Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt ben jij natuurlijk altijd welkom om mij te bereiken. Ik wil jou helpen om te groeien als persoon, als ondernemer en natuurlijk om een website goedkoop online te krijgen.

Bekijk de mogelijkheden en download mijn boek! Klik hier!

Daar wil ik het voor nu graag bij laten. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen zijn absoluut van harte welkom. Ik help jou hoe dan ook verder. Laat ook een reactie achter onder deze blog.

Originally posted 2020-07-12 09:35:08.

Website te koop: Inclusief uitleg!

Website te koop

Wist jij dat deze website te koop is? Dat is het eigenlijk permanent, want voor de juiste prijs verkoop ik alles. Ik ben en blijf een ondernemer!

Direct contact omdat deze website te koop is? Klik hier!

Waar het hier om gaat is een redelijke prijs bepalen. In deze corona tijd heb ik twee mogelijkheden. Je mag deze website na gaan maken. Dat doe je door mijn boek te downloaden. Als jij compleet op de hoogte bent van hoe het allemaal werkt kan je overwegen om deze website (nu met zo’n 2000+ bezoekers per dag) te kopen. Ik wil wel dat je eerst weet hoeveel werk het nog kost om de website draaiende te houden.

Ontdek waarom de website te koop is! Klik hier!

En dan de prijs. Wat moet een stuk online content eigenlijk kosten? Daar kan ik snel antwoord op geven. Ooit verkocht ik een andere website voor zo’n 10.000 euro waar ik dan ook nog een klein salaris bij kreeg om de website te onderhouden.

Is deze website te koop?

Absoluut! Met een omzet die inmiddels oploopt richting de 4000 euro per maand ben ik op zoek naar 2 dingen. Om te beginnen, ik verkoop alleen aan iemand met goede bedoelingen. Dus niet iemand die het enkel maar koopt voor het geld. Maak een gratis persoonlijkheidstest om te zien of je überhaupt in aanmerking komt om te kunnen kopen.

Weten wat de prijs is? Neem contact op!

Het ultieme doel is te blijven groeien. Als ik doorga met wat ik doe verwacht ik binnen 12 maanden geen 100 euro per dag meer te verdienen, maar meer richting de duizend euro per dag.

Bekijk wat je met deze website kunt bereiken! Klik hier!

Nu rond ik deze blog hiermee af. Heb jij vragen, reacties of opmerkingen, voel je altijd vrij om contact met mij te zoeken.

Originally posted 2020-07-08 07:47:55.

Klantenservice via WhatsApp, hoe doe je dat?

klantenservice via WhatsApp

Wil jij jouw klantenservice via WhatsApp bedienen? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de mogelijkheden en de beperkingen.

Direct klantenservice via WhatsApp starten? Download mijn boek!

Het doel is altijd om te helpen. Dat gaat het beste wanneer jij duidelijk bent in jouw verwachtingen. Ik zal ook duidelijk zijn met waarmee ik jou kan helpen. Ik help bijvoorbeeld met tips en advies en kan zelfs dingen voor je doen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel blijft jou vooruit te helpen zodat jij ook exacte weet hoe jij kunt groeien als persoon en als spiritueel wezen.

Bekijk hoe een klantenservice via WhatsApp werkt! Klik hier!

Waar ik op uit wil komen is een mogelijkheid om jou te helpen als ondernemer. Dat begint allemaal met het vinden van de ontbrekende schakel. In mijn programma noem ik dat: “The Missing Link To Success“.

Start een klantenservice via WhatsApp

Mijn doel is jou te helpen en vooruit te komen in alle aspecten van het leven. Dat begint, mogelijk tegen jouw verwachtingen, met de spirituele groei. Volg een communicatiecursus. Bekijk de video over de problemen van de werkende mens. Neem daarna eens contact met mij op voor het maken van een persoonlijkheidstest.

Een klantenservice via WhatsApp starten? Klik hier!

Wat ik nu wil bereiken is dat meer bedrijven tegen lagere kosten een klantenservice via WhatsApp gaan starten. Dat gebeurt onder andere door slimmere keuzes te maken. Wanneer jij als spiritueel wezen groeit gaat jouw bedrijf ook vooruit.

Bekijk de mogelijkheden! Klik hier!

Het ultieme doel is iedereen te krijgen naar een niveau van spirituele vrijheid. Wil jij weten hoe dat jouw leven kan verbeteren? Wat het kan doen voor jouw bedrijf? Neem gewoon eens contact met mij op zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Originally posted 2020-07-08 07:10:17.

WhatsApp klantenservice tool is GRATIS!

WhatsApp klantenservice tool

Het enige wat jij nodig hebt om de WhatsApp klantenservice tool te gebruiken is de business versie van de software. Het werkt perfect!

Direct de WhatsApp klantenservice tool gebruiken? Neem contact op!

Wat ik wil bereiken is dat jij groeit. Of jij nu een medewerker bent of de eigenaar van een bedrijf, ik help jou hoe dan ook verder. Mijn droom is niet alleen een AliExpress website te hebben. Ik wil iedereen helpen naar een persoonlijke, zakelijke en vooral spirituele groei. Niet zweverig overigens! Gewoon volledig down to earth! Heel erg duidelijk, heel erg werkend! Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak!

Gebruik de WhatsApp klantenservice tool! Klik hier!

Natuurlijk is het ook goed om de juiste informatie binnen te krijgen. Als jij de informatie hebt kan jij jouw bedrijf laten groeien. Ik heb toegang tot de allerbeste business trainingen. Beter, betrouwbaarder en betaalbaarder dan waar dan ook. Zonder subsidie!

Wat is de WhatsApp klantenservice tool?

Uiteindelijk zijn het de mensen die een service afdeling goed maken. Ik gebruik geen dure software, ik gebruik niets waarmee ik honderden chats tegelijk kan doen. Wat ik doe is gewoon de business software gebruiken om ervoor te zorgen dat dingen kunnen blijven verbeteren.

Meer weten over mijn business kennis? Klik hier!

Wat ik iedere ondernemer altijd aan wil raden is de juiste informatie binnen te blijven kijken. Zet hoe dan ook het nieuws uit en lees geen kranten. Als je wel een krant wilt lezen, lees dan alleen de positieve berichten en artikelen die in positieve zin over jou worden geschreven. Zo kan je ook bepalen hoe je de WhatsApp klantenservice tool positief kunt gebruiken.

Leer van mijn ervaring! Download mijn boek!

Het blijft mijn doel en mijn droom om jou te helpen groeien. Hoe meer jij groeit, hoe beter ik mijn werk ook heb gedaan.

Originally posted 2020-07-08 05:40:07.

WhatsApp als klantenservice voor groei!

WhatsApp als klantenservice
Photo by Anton on Pexels.com

Met inmiddels bijna 15.000 contacten kan ik zeggen dat ik weet hoe je WhatsApp als klantenservice gebruikt. In deze blog leg ik dat uit.

Direct WhatsApp als klantenservice ervaren? Neem contact op!

Als ondernemer ben ik continu bezig om andere ondernemers te helpen. Dat doe ik voor een groot deel als spiritueel coach. Ik heb enkele van de meest succesvolle ondernemers in Nederland geïnterviewd. Allemaal zeggen ze dat groei alleen kan met spirituele groei. Om die reden beveel ik Scientology aan. Neem gerust contact met mij op als jij vragen hebt. Iedere vraag is welkom en helpt mij ook weer om betere informatie te delen.

Bekijk mijn WhatsApp als klantenservice! Klik hier!

Het ultieme doel is uitleg te geven over hoe jij kunt blijven groeien als ondernemer. Wegens covid-19 is het pand van Scientology op dit moment nog even gesloten voor nieuwe bezoekers. Op het moment dat het weer open gaat ontvang ik jou graag aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam.

Waarom WhatsApp als klantenservice?

Uiteindelijk is het wat mensen gebruiken. Als iemand mij wil bereiken via telefoon is het lastig. De reden is dat ik telefonisch maar 1 iemand tegelijk kan helpen. Daar komt bij dat het ook direct moet gebeuren. Door WhatsApp als klantenservice te gebruiken kan ik gelukkig meerdere mensen tegelijk helpen. Net als bij de chat.

Weten hoe je een website als deze maakt? Klik hier!

Ik heb wat onderzoek gedaan naar de beste cursussen op het gebied van sales (verkoop), service, training, coaching, alles! Uiteindelijk blijft mijn doel jou te helpen. Daarom wil ik iedereen aanmoedigen om een persoonlijkheidstest te maken. Dat kost je niets en is extreem waardevol!

Gebruik WhatsApp als klantenservice! Klik hier!

Het ultieme doel is jou te helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn absoluut meer dan welkom!

Originally posted 2020-07-08 05:25:17.

Advertentiemogelijkheden op VraagAlex.com!

advertentiemogelijkheden

Deze website krijgt steeds meer bezoekers. Daarom wil ik aan enkele bedrijven advertentiemogelijkheden aanbieden. Van klein tot groot.

Direct contact over de advertentiemogelijkheden? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog zal ik het hebben over de tarieven. Voordat ik dat doe wil ik wel alvast duidelijk maken dat je in ruil voor een commissie van 10% jouw product op deze website kunt adverteren. Zo werk ik met grote bedrijven als Bol.com bijvoorbeeld, maar ook met kleinere spelers. De grote inkomstenstroom is natuurlijk AliExpress, wat ook wel te verwachten was denk ik. Mijn doel is nu ook andere bedrijven te laten groeien.

Bekijk de advertentiemogelijkheden voor een product! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt ben je altijd van harte welkom om een bericht achter te laten onder deze blog. Heb jij iets waar jij direct inhoudelijk meer over moet weten, voel je dan ook altijd vrij om contact met mij op te nemen.

Tarieven van de advertentiemogelijkheden

Een productadvertentie heb ik al even genoemd. Dat kost 10% per verkoop via mijn website. Simpel en eerlijk en zonder vaste kosten vooraf. De kosten in om te adverteren op iedere pagina werken anders. Jij betaalt een vast tarief per maand voor een gegarandeerd aantal bezoekers. Op dit moment zijn dat er zo’n 35000 per maand en hanteer ik daarvoor een tarief van 70 euro inclusief BTW.

Direct weten of jij kunt adverteren op deze website? Klik hier!

Ben jij op zoek naar andere advertentiemogelijkheden? Voel je altijd vrij om een voorstel te doen. Op dit moment bieden wij 2 banners aan aan de zijkant van iedere pagina. We werken niet met langlopende contracten, maar hebben juist als doel om open en eerlijk te werk te gaan.

Bekijk de advertentiemogelijkheden voor een product! Klik hier!

Ik vind het wel belangrijk dat jij een goede deal krijgt. Wil jij daarom een proef dag, week of maand? Laat het weten. Ik denk graag met je mee. Natuurlijk heb ik ook enkele andere websites waaronder bellen.VraagAlex.com en AlexandervanDijl.nl.

Originally posted 2020-06-28 20:11:53.

Zakelijk advies krijg je ook bij AliExpress Nederland!

Zakelijk advies

Zodra ik in gesprek kom met ondernemers wordt mij om zakelijk advies gevraagd. Daar geef ik dan ook graag gehoor aan.

Direct zakelijk advies krijgen? Klik hier!

Mijn doel voor iedere blog is jou de antwoorden te geven op vragen die jij mogelijk hebt. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou natuurlijk ook kan helpen. Op zoek naar een manier om jouw bedrijf te laten groeien? Denk altijd groter dan wat jij nu doet. Veel kleine ondernemers denken in overleven. Ik denk in termen van enorme groei. Vorig jaar ben ik gegroeid van een kleine website naar een die ruim duizend bezoekers per dag trekt. Dat is niet genoeg!

Maak een afspraak voor zakelijk advies! Klik hier!

Het grootste doel blijft jou te helpen en te blijven communiceren. Hoe beter jij communiceert, hoe beter ik jou ook kan helpen. Vooral daarom wil ik jou ook uitnodigen om deze video te bekijken.

Welk zakelijk advies kan geleverd worden?

Mijn ultieme doel is ZZP-ers tot succesvolle ondernemers te maken. Daarom gebruik ik ook een organiseerbord om mijn eigen activiteiten te structureren. Een essentieel onderdeel van iedere onderneming, al werk jij helemaal alleen. Het maakt namelijk duidelijk hoeveel functies jij alleen moet vervullen.

Zakelijk advies aanvragen? Neem contact op!

Persoonlijk ben ik ook lid van de WISE organisatie. Een lidmaatschapsorgaan wat ervoor zorgt dat jij niet alleen groeit als ondernemer, maar ook als spiritueel wezen. Dat is ook het beste zakelijk advies wat ik jou op dit moment kan geven. Bekijk de mogelijkheden en voordelen van een lidmaatschap op WISE.directory.

Stel jouw vragen online! Klik hier!

Iedereen kan groeien! Jij dus ook! Gebruik 100% van jouw potentieel en behoor tot de beste op deze aardbol! Dat is wat ik wil bereiken, dus laat gewoon jouw reactie achter zodat ook jij dat kunt gaan doen!

Originally posted 2020-01-23 07:05:04.

Bloggen helpt ieder bedrijf aan groei!

Bloggen

In deze blog wil ik het graag hebben over bloggen. Door veel te schrijven kunnen jouw klanten namelijk zien wat jij hen kunt aanbieden.

Direct beginnen met bloggen? Klik hier!

Waar het mij om gaat is dat jij weet waarom bloggen zo belangrijk is. Jij kunt namelijk onder andere vragen van potentiële klanten beantwoorden. Zo kunnen ze via Google het antwoord vinden en ontlast jij deels de klantenservice. Ik schrijf over dit onderwerp omdat ik ook partner ben in het webhosting bedrijf wat deze website onder andere mogelijk maakt. Mijn doel is jou optimaal te helpen om succes te bereiken.

Start direct met bloggen! Klik hier!

Voor mij is het van groot belang dat ik zo veel mogelijk informatie deel. Daarom vertel ik ook stap voor stap hoe ik deze blog heb opgezet. Zo kan jij ook precies zien wat jij kunt verwachten en hoeveel tijd jij kwijt bent aan deze vorm van marketing.

Meer over bloggen

Steeds vaker krijg ik ook de vraag hoe ik het precies doe. Daarvoor heb ik een stappenplan geschreven waarin jij kunt lezen hoe bloggen voor deze website werkt. Uit die informatie kan jij ook opmaken dat het een goede mogelijkheid is om ieder bedrijf te promoten.

Direct het stappenplan downloaden? Klik hier!

Natuurlijk help ik ook graag verder om jou als persoon verder te laten groeien. Daarom verwijs ik in het stappenplan ook regelmatig naar manieren waarop jij kunt groeien als persoon. Naast deze blog werk ik ook nog eens bij de Scientology Kerk in Amsterdam.

Bekijk alles over het bloggen! Klik hier!

Daarmee wil ik deze blog weer afsluiten. Is er iets wat jij nog wilt vragen? Laat gerust een bericht achter aan het einde van deze blog. Natuurlijk nodig ik jou ook graag uit aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam. Daar kan ik jou ook persoonlijk te woord staan over jouw persoonlijke groei.

Originally posted 2019-11-26 19:55:00.

Adverteren op AliExpress met jouw product?

Adverteren

Wil jij jouw product adverteren en verkopen op AliExpress? Weet dat de opstartkosten behoorlijk hoog zijn. Natuurlijk deel ik tips in deze blog.

Direct adverteren op AliExpress Nederland? Neem contact op!

Mijn doel voor deze blog is adverteren voor iedereen toegankelijk te krijgen. Om die reden zijn er een aantal kosten die ik niet vraag. Zo werk ik altijd op basis van een winstdeling. Dat betekend feitelijk dat er mogelijkheden zijn om jouw product zonder investering aan te bieden. Verder help ik jou ook aan voordelige cursussen om jouw bedrijf snel te laten groeien. De prijs van de cursus is slechts 45 euro inclusief 21% BTW.

Zelf de cursus volgen voordat je gaat adverteren? Klik hier!

Heb jij vragen over de mogelijkheden? Laat het weten! Een reactie onder deze blog helpt jou niet alleen verder. Het helpt ook andere mensen die mogelijk met dezelfde vraag zitten maar deze niet durven stellen.

Meer over adverteren

Er zijn feitelijk 4 manieren om te adverteren. De eerste is standaard, gewoon betalen, jouw advertentie laten zien en daar niets voor terug krijgen. De tweede manier is adverteren en daar minder voor terugkrijgen dan wat je erin stopt. Dan de derde manier en dat is precies terugkrijgen wat je erin stopt. Tot slot de vierde manier is veel meer terugkrijgen dan wat je erin stopt.

Weten hoe wij werken? Klik hier!

De basis van adverteren is eigenlijk heel eenvoudig. De manier waarop wij werken ook. Namelijk hoe meer jij ergens in stopt, hoe meer jij er ook weer uit kan halen. Mijn doel is jou juist veel meer terug te geven dan wat jij erin stopt.

De cursus voor succesvol adverteren volgen? Klik hier!

Met die woorden rond ik deze blog af. Hoewel ik jou wel ook de kans wil geven om een eerlijk en compleet beeld te krijgen van wat jij zoekt. Vertel mij wat jij wilt verkopen en ik neem contact op om het te bespreken.

Originally posted 2019-11-22 14:40:00.

Groeien als ZZPer? Kan dat ook online?

Groeien als ZZPer

Het eenvoudig antwoord is: Groeien als ZZPer kan zeker online! In deze blog leg ik de stappen uit die ik heb gezet en waar jij ook van kunt leren!

Snel groeien als ZZPer? Klik hier!

Alles begint bij mindset. En hoe vaak heb je dat nu al niet gehoord? Want anders denken, ja, het helpt. Maar gaat het jou echt ver brengen? Het antwoord is NEE! Dat doet het dus niet. Jij moet namelijk weten welke stappen jij moet zetten om mogelijkheden te creëren. Er zijn een paar dingen die jij niet nodig hebt. Dat beging bij een dure business coach. Volg gewoon een cursus van 45 euro zoals deze!

Ga direct groeien als ZZPer! Klik hier!

Voordat ik de reactie krijg van: “Maar dat is Scientology”, ja, dat klopt. En als er een organisatie is die mij heeft geholpen is het deze wel. Hoe meer ik mij erin verdiep, hoe meer mensen ik wil helpen.

Meer over groeien als ZZPer

Waar het in de basis om gaat is dat jij tot in de puntjes weet wat jij kunt doen. Als jij precies weet hoeveel promotie jij moet doen om tot een resultaat te komen weet jij ook waar jouw break-even punt ligt. Dat is precies wat ik nu weet.

Meer informatie? Klik hier!

Heel erg belangrijk om te weten om te groeien als ZZPer is dat jij niet te veel geld uitgeeft. Een cursus van 45 euro is heel iets anders dan een compleet jaarprogramma van een of andere guru die jou een jaar succes belooft.

Bekijk alle informatie! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Alle vragen zijn welkom en ik help jou natuurlijk ook heel graag verder om te groeien als ZZPer. Neem gerust ook contact met mij op voor vragen over dit onderwerp.

Originally posted 2019-11-21 16:24:00.

SEO tips van AliExpress Nederland helpen naar groei!

SEO tips

In deze blogs deel ik de SEO tips die ik gebruik om deze blog dag in dag uit te laten groeien. De basis is gewoon te schrijven wat lezers willen lezen.

Weten hoe ik mijn website verder laat groeien? Klik hier!

Wat ik heel belangrijk vind is dat jij niet alleen gaat schrijven met als doel om geld te verdienen. Mijn doel is dat jij gaat schrijven om mensen te helpen. De SEO tips zijn dus op basis van hulp. Geef veel aan jouw potentiële klant en geef een duidelijke mogelijkheid om jou te betalen. Ik herinner mij nog goed dat ik voor groepen presentaties gaf en daar continu tips gaf over manieren om een website te laten groeien.

Bekijk de groeimogelijkheden via SEO tips! Klik hier!

Verdere vragen, reacties en opmerkingen zijn meer dan welkom onder deze blog. Iedere vraag die jij stelt helpt mij verder om jou aan antwoorden te helpen. Neem gerust contact op als je mij persoonlijk wilt spreken.

Welke SEO tips gebruik ik zelf?

Alle SEO tips deel ik graag. Wanneer jij de blogs leest over de conditie van macht waar ik nu in verkeer kan jij stap voor stap een vergelijkbare site als deze opzetten.

Alle tips voor zakelijke groei? Klik hier!

Om te beginnen gebruik ik al jaren WordPress als content management systeem. Daar schrijf ik nu dagelijks minimaal 8 blogs op die automatisch gedurende de dag worden ingepland. Hoe meer blogs, hoe meer bezoekers. De basis van de SEO tips is te blijven schrijven.

Bekijk alle SEO tips en groei mee! Klik hier!

Ik wil jou ook graag spreken en ontmoeten. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van alle mogelijkheden. Wat voor mij heel belangrijk is, jij moet weten wat jij wilt bereiken en wat jouw klanten precies willen. Mijn doel is jou te helpen en te blijven helpen. Daarom schrijf ik ook met regelmaat over een gratis persoonlijkheidstest.

Originally posted 2019-11-20 12:57:00.

Eigen product verkopen via AliExpress!

eigen product

Wil jij een eigen product verkopen via AliExpress? Dan moet jij mij beslist deze blog doorlezen tot het einde. Ik help jou verder om succesvol te worden.

Meer weten over het verkopen van een eigen product? Klik hier!

Als jij echt serieus bent over verkoop, dan is het essentieel dat jij eerst zelf kunt verkopen. Als jij met mij contact opneemt help ik jou daar natuurlijk ook verder mee. Ik help jou eerst om stappen te zetten naar slimmer ondernemerschap. De beste eerste stap is een persoonlijkheidstest te maken. Zo kan ik jou helpen om het beste advies te krijgen om te groeien als ondernemer.

Bekijk alles over het eigen product verkopen! Klik hier!

Voor alles wat jij wilt weten kan jij natuurlijk gewoon een bericht achterlaten onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten over deze manier van werken, hoe beter ik jou kan helpen. Voel je ook vrij om gewoon contact op te nemen.

Alles over het verkopen van een eigen product

Dan wil ik jou heel graag de mogelijkheid aanbieden om jouw product op deze site aan te bieden. De commissie die ik bereken voor een verkoop is 10%. Het complete afreken traject moet daarbij geautomatiseerd zijn. Wil jij dat ik jou help om een complete website op te bouwen om jouw eigen product te laten zien aan duizenden mensen? Neem ook dan even contact met mij op.

Direct de persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou helpen om jouw eigen product te verkopen op welke manier dan ook. Gaat het om iets compleet nieuw? Dan moeten we kijken naar de haalbaarheid. Ik ben nu ruim 15 jaar ondernemer en wil jou daarom ook helpen om het maximale te bereiken!

Bekijk alles voor het verkopen van een eigen product! Klik hier!

Voor alle andere vragen nodig ik jou van harte uit om een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2019-11-15 20:52:47.

Extra omzet door uitverkoop bij AliExpress!

extra omzet

Wanneer jij de extra omzet wilt maken binnen jouw bedrijf, volg het voorbeeld van AliExpress. Start een uitverkoop en verdien veel geld!

Meer over extra omzet weten? Klik hier!

Om jou een compleet beeld te geven heb ik stap voor stap uitleg gegeven over hoe ik deze website heb opgebouwd. Houd er rekening mee dat ik nu op een koud station midden in Utrecht zit om deze blog te schrijven. Ik verdien goed geld, maar moet er ook flink voor werken. Gemiddeld werk ik 15 uur per week naast mijn fulltime werk bij de Scientology Kerk in Amsterdam. Weten wat die twee met elkaar te maken hebben? Kom een keer langs!

Gewoon zelf iets kopen voor extra omzet? Klik hier!

Heb jij vragen, reacties en opmerkingen? Laat die dan gewoon achter onder de blog! Wil jij met mij persoonlijk spreken? Maak een persoonlijkheidstest en kom langs in Amsterdam. Als jij start op een cursus spreek ik jou daarna graag even.

Meer over extra omzet

Er moet wel even wat duidelijkheid komen. Extra omzet betekend niet automatisch meer winst. Voor iedere euro die binnenkomt bestaat de kans dat jij kosten maakt. Hoe meer kosten, hoe lager de uiteindelijke winst. Daarom is een financieel plan ook van essentieel belang.

Alles weten over een financieel plan? Klik hier!

Om jou dan echt goed te helpen ga ik jou enkele Scientology cursussen aanraden. Ik wil dat jij eerst de gratis persoonlijkheidstest maakt en daarna in gesprek gaat in Amsterdam. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. De extra omzet komt vanzelf wanneer jij goed in het leven staat. Het is die volgorde, niet andersom.

Bekijk alles over jouw planning! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen, reacties of andere opmerkingen? Laat gewoon een berichte achter onder de blog. Iedere vraag is welkom en helpt mij weer om jou een beter, vollediger en duidelijker beeld te geven.

Originally posted 2019-11-12 08:36:32.

Ondernemer worden? AliExpress Nederland helpt!

ondernemer

Voor wie ondernemer wilt worden is AliExpress echt een perfecte plek om te kijken. Voor wie het nog niet weet, ik werk ook bij Scientology Amsterdam.

Direct ondernemer worden? Klik hier!

Voor een nieuwe ondernemer is het goed om een persoonlijkheidstest te maken. Kan jij dingen wel daadwerkelijk starten, veranderen en ook afronden of stoppen. Ik heb de laatste weken enkele mensen op bezoek gehad en wil dat de komende tijd nog veel meer doen. Jij kunt gewoon een afspraak maken na het invullen van de persoonlijkheidstest. Natuurlijk kan jij mij ook persoonlijk spreken zodat jij ook direct met mij kunt praten.

Wordt zelf ondernemer! Klik hier!

Natuurlijk mag jij ook hier alvast vragen stellen. Laat gewoon een bericht achter onder de blog. Hoe meer jij wilt vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. In het tweede deel van deze blog leg ik uit waarom ik Scientology benoem in deze blog.

Wat heeft Scientology met een ondernemer te maken?

Ik heb jaren met weinig succes websites gehad. Soms verdiende ik redelijk, vaak verdiende ik niets. Inmiddels heb ik de technologie om daadwerkelijk succesvol ondernemer te kunnen zijn. Dagelijks bekijk ik de statistieken en zorg ik dat mijn website en inkomsten alleen maar laat groeien.

Zelf de persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Voor alles wat jij wilt weten kan jij natuurlijk deze blog lezen. Daar staat veel informatie. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jij je ook realiseert dat er altijd dingen zijn die jij niet weet. Zelfs de beste opleidingen helpen jou niet altijd om succesvol ondernemer te worden. Dus wil jij ondernemer worden? Maak de persoonlijkheidstest!

Kijk naar de persoonlijkheidstest! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen om succesvoller te worden als ondernemer. Wat ik wil bereiken is dat jij gewoon echt succes gaat hebben. Er is meer dan genoeg om over te schrijven. Maar jouw echte ervaring komt wanneer jij jouw eerste cursus volgt.

Originally posted 2019-11-05 07:22:29.

Gratis webhosting voor AliExpress Nederland?

gratis webhosting

Met de enorme groei aan het aantal bezoekers kan ik nu met recht zeggen dat wij de gratis webhosting absoluut kunnen aanbevelen!

Meer weten over de gratis webhosting? Klik hier!

Voor alle vragen over deze dienst kan ik jou ook helpen. Ik ben geen aandeelhouder in het bedrijf Hostinger en weet daarom ook hoeveel ik uit de gratis webhosting kan halen. Het is overigens wel zo dat jij nu 1 dollar per maand betaald als een bijdrage in de administratiekosten. Hiermee heb jij dus feitelijk bijna gratis webhosting. Het is hoe dan ook altijd met onbeperkt opslag, dus jij kunt altijd zoveel online zetten als wat jij wil.

Ontdek alles over de gratis webhosting! Klik hier!

Wil jij weten hoe ik deze technologie gebruik om mijn bedrijf extreem snel te laten groeien? Laat het mij weten! Jij kunt een reactie achterlaten onder deze blog en jij kunt natuurlijk ook gewoon contact met mij opnemen.

Meer over de gratis webhosting

Ondanks de prijs van 12 dollar per jaar (ongeveer 10 euro) kan ik jou wel echt aan een kosteloos product helpen. Laat een reactie achter onder deze blog en laat mij weten waarom jij het product zonder kosten zou moeten hebben. Natuurlijk ontdek jij ook veel meer omdat jij met een klant werkt als je eerst met mij communiceert.

Direct aanvragen? Klik hier!

Ik weet dat er ook vragen zijn over de kwaliteit. Als ik zeg dat mijn bezoekers sinds de overstap naar Hostinger met 300% zijn gegroeid in nog geen jaar tijd, zegt dat genoeg? Zo niet, vraag gerust naar de toegang tot mijn statistieken. Gratis webhosting is iets waar iedereen een start mee kan maken.

Meer weten? Klik hier!

Alles wat jij verder wilt weten kan jij ontdekken door een vraag te stellen. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou kan helpen. Waar het mij uiteindelijk om gaat is dat jij de beste antwoorden krijgt op al jouw vragen.

Originally posted 2019-10-29 08:51:50.

Dropship naar een extra inkomen!

Dropship

Stel je eens voor, jij koopt voor 10 euro een product en verkoopt het voor 100 euro. Vervolgens dropship jij het en hoef jij het niet eens aan te raken!

Wat is een dropship? Klik hier!

Natuurlijk kan ik jou ondersteunen naar de beste stappen om een dropship idee van de grond te krijgen. Daarmee werk ik samen met enkele partners. Om te beginnen kan jij een winkel op laten zetten. Dat is zeker niet goedkoop en garandeert ook geen succes. Uiteindelijk zal jij het immers toch zelf moeten doen. Heb jij een idee voor een product? Kijk dan even op de AliExpress website of het verkocht wordt.

Maak jouw dropship account aan! Klik hier!

Mijn doel voor al dit soort blogs is jou een beeld te geven van de mogelijkheden. Binnenkort start ik zelf ook een online winkel naast deze website. Mijn doel is jou op die manier een beeld te geven van alle producten, diensten en mogelijkheden.

Meer over de dropship mogelijkheden

Als ik ga kijken naar wat er allemaal mogelijk is zie jij ook echt manieren om goed te verdienen. Er zijn producten die voor nog veel meer dan 10 keer meer verkocht kunnen worden. Zolang jij bij legale, eerlijke en ethische producten blijft kan ik jou ook zonder problemen helpen.

Wist jij dat wij zelfs een cursus hebben voor succes? Klik hier!

Mijn doel voor deze dropship blog is dat jij weer wat jij kunt bereiken. Start iets naast jouw huidige baan, werk of vakgebied. Dan kan ik er voor zorgen dat jij iets extra’s kunt opbouwen naast jouw huidige inkomstenbron. Zo hoef jij niet meer afhankelijk te zijn van een werkgever of van een overheid.

Bekijk alles over het dropship kanaal! Klik hier!

Wist jij dat het 2500 euro kost als ik jouw dropship website maak? Wist jij ook dat jij voor 45 euro een cursus kunt doen om de website enorm te laten groeien? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Originally posted 2019-10-28 18:44:19.

Persoonlijke groei voor zakelijk succes!

persoonlijke groei

Zoek jij naar iets voor persoonlijke groei? Dan moet je deze blog lezen. In deze blog leg ik de stappen uit die ik heb gezet om jou op de site te krijgen!

Meer over de persoonlijke groei weten? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou op weg te helpen naar de stappen die jij kunt zetten om echt verder te komen. Ik nodig jou uit om een gratis persoonlijkheidstest te maken waarmee jij ook kunt zien of het werk wat jij nu doet wel echt bij jou past. Hoe meer jij daarover wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Maak de test voor persoonlijke groei direct! Klik hier!

Persoonlijk werk ik bijna continu. Overdag bij Scientology Amsterdam, in het weekend en ‘s avonds aan deze website. Het hoogste doel is jou te helpen om zonder afhankelijkheid van overheid en andere criminele organisaties te kunnen leven.

Meer over de persoonlijke groei

Dan ga ik nu vertellen wat er gebeurde toen ik voor het eerst binnenstapte bij Scientology in Amsterdam. Om te beginnen viel het mij op hoe open de organisatie is. Ik had al wat documentaires gezien, dat werd daar totaal niet bevestigd. Inmiddels is mijn bedrijf ruimschoots gegroeid en heb ik daar zelfs minder tijd voor nodig. Dat is persoonlijke groei!

Direct de test maken? Klik hier!

Het belangrijkste doel is dat we allemaal gaan zien dat wat de overheid doet niet goed is voor de mensheid. Ik kan daar heel extreem in gaan en zeggen dat uitkeringen vanuit de overheid volledig moeten worden afgeschaft. Iedereen kan een bijdragen leveren aan de maatschappij. Wanneer jij de test voor persoonlijke groei maakt weet jij ook wat jij kunt doen!

Maak de test online! Klik hier!

Voor de complete duidelijkheid, zowel de test als de analyse zijn helemaal gratis. Jij kunt er dus echt alleen maar beter van worden.

Originally posted 2019-10-28 06:59:27.