BTW inklaringskosten? De regels veranderen!

BTW inklaringskosten

Eindelijk is het zover! Vanaf 30 juni 2021 om 23:00 betaal je bij bestellingen geen BTW inklaringskosten meer. De regels veranderen!

Weten hoe het zit met de BTW inklaringskosten? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen naar duidelijkheid te krijgen hoe het nu echt zit met de regels. Waar RTL en andere propaganda nieuwsmedia eerder berichten dat producten duurder worden is de werkelijkheid anders. Feitelijk worden producten namelijk minder duur. Wat de nieuwsmedia vergeet te vertellen is dat de inklaringskosten komen te vervallen. Over het algemeen waren dat de hoge kosten. Die zijn er dus niet meer.

Bekijk hoe het zit met BTW inklaringskosten! Klik hier!

Als je vragen hebt over dit onderwerp, voel je natuurlijk vrij om contact met mij op te nemen. Weet natuurlijk dat de nieuwsmedia niet altijd eerlijk is. Daarvoor heb ik een interessante video gevonden die daar uitleg over geeft. Probeer gewoon eens 2 weken geen nieuws te kijken en observeer hoe jij je voelt.

Wat gaat er veranderen met BTW inklaringskosten?

Vanaf 30 juni 2021 om 23:00 betaal je automatisch 21% meer voor alle producten op AliExpress. Dat betekend dat een product van 4 euro nu ongeveer 5 euro gaat kosten. Dat lijkt veel duurder, maar producten van 40 euro komen niet meer in aanmerking voor de inklaringskosten.

Kijken naar de BTW inklaringskosten? Klik hier!

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom over de BTW inklaringskosten! Klik hier!

Natuurlijk zijn er altijd dingen om te weten. Stel jouw vragen gewoon onder deze blog. Iedere vraag mag gewoon worden gesteld. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook in de toekomst kan blijven helpen.

Eén gedachte over “BTW inklaringskosten? De regels veranderen!

Geef een reactie