Belastingdienst zorgt voor een oneerlijke markt!

Belastingdienst

Deze blog gaat over de belastingdienst. Een overheidsorganisatie die zorgt voor een oneerlijke markt in deze wereld. Dit is waar ik in 2020 aan ga werken.

Belastingdienst negeren en gewoon bestellen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is oneerlijke concurrentie uit de markt te halen. Ik weet dat de nieuwsmedia schrijft over de oneerlijke concurrentie door China. Als ik echter echt ga kijken is de enige oorzaak de wetgeving en vooral de belastingen die je in Nederland moet betalen. Wil jij weten hoe de media echt werkt? Bekijk deze video. Wat ik belangrijk vind is dat jij ook echt komt te weten hoe de belastingdienst te werk gaat.

Bestel zonder belastingdienst! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook meteen kan helpen. Wil jij meepraten over de oplossingen? Neem contact met mij op!

Waarom is de belastingdienst slecht?

Laat ik je even meenemen naar een supermarkt. Als jij daar spullen pakt ga jij naar een kassa en betaal jij voor de spullen die jij meeneemt. De supermarkt doet dus iets om geld te verdienen. De belastingdienst steelt echter een deel van de omzet van de supermarkt via de ‘belasting toegevoegde waarde’.

Ga jij voor een eerlijke wereld zonder belastingdienst? Klik hier!

Het is natuurlijk belangrijk om je te realiseren dat er ook burgers zijn die slechte dingen doen. Dat is niet perse jouw eigen schuld. Je wordt niet opgevoed om creatief te denken. Het leven wordt echt te makkelijk gemaakt door de overheid. Ik heb het hier over mensen die een uitkering krijgen zonder daar ook maar iets voor terug te doen.

De waarheid over media en de belastingdienst weten? Klik hier!

Wat voor mij heel erg belangrijk is is dat ik weet wat jij wilt weten. Ben jij klaar voor dit soort berichtgeving of niet? Laat jouw reactie achter onder de blog.

Originally posted 2019-12-06 09:53:00.

Geef een reactie